Keanu Reeves onthult merkwaardige hobby van John Wick

Keanu Reeves onthult merkwaardige hobby van John Wick

Zelfs als je honderd keer mag raden, zou dit nog niet bij je opkomen...

Deze week staat, misschien lichtelijk verrassend, nog steeds Avengers: Endgame bovenaan de box-office lijsten en niet Pokémon: Detective Pikachu. Deze bracht net te weinig op om de blockbuster van de eerste plek te verstoten. Een film die daar volgende week ongetwijfeld wél in gaat slagen, is John Wick: Parabellum. De promotie is inmiddels in volle gang en hoofdrolspeler Keanu Reeves deed tijdens een recent interview een bijzondere onthulling.

Daar werd hem namelijk gevraagd naar een eventuele hobby van John Wick. Wat zou hij doen als zijn geliefde puppy nog had geleefd, zijn auto niet was gejat en al het spectaculaire drama van de drie films nooit was gebeurd? Uit zijn antwoord blijkt dat John Wick zich stilletjes het liefste bezighoudt met... het restaureren van boeken.

Recyclen van ongebruikte shots
Voor het eerste deel uit 2014 werd zelfs een scène opgenomen waarin hij vlak na de dood van zijn vrouw (Bridget Moynahan) een scala aan boeken restaureert. Zoals bekend, heeft deze scène de eindmontage niet gehaald, maar voor het aankomende deel wordt overwogen dit oude beeldmateriaal toch weer tevoorschijn te halen, wellicht voor het einde?

In zijn derde avontuur is John Wick op de vlucht voor elke huurmoordenaar in New York City en daarbuiten. Hij zal zich wenden tot alle connecties en vrienden die hij nog heeft, waaronder Ian McShane, Laurence Fishburne en nieuwkomer Halle Berry. De eerste recensies zijn in elk geval positief. Vanaf donderdag mag je het zelf beoordelen!



NieuwsFilm

meest populair