Algemeen

Dark Elves bijna in het leger van Thanos in 'Avengers: Endgame'

Thor: The Dark World-slechteriken bij in de eindstrijd.

door Bram de Groot om 10:52 in Algemeen
De makers van Avengers: Endgame durfden het aan om terug te grijpen op gebeurtenissen in de film Thor: The Dark World. Nu blijkt dat de Dark Elves uit die film bijna in het eindgevecht tussen de Avengers en Thanos te zien waren.

Uiteraard volgen er nu spoilers voor de film. In gesprek met Slash Film zei Matt Aitken, de visual effects-supervisor bij Weta Digital, dat "op een zeker ogenblik er Dark Elves zouden voorbijkomen,", maar dat ze "uiteindelijk niet zijn komen opdagen." En: "De Dark Elves zijn genoemd, maar we zijn nooit zover gekomen om ze klaar te maken voor het slagveld."


Welke slechteriken dan wel?
De Dark Elves werden uiteindelijk niet echt gemist in het enorme leger van Thanos. Deze was overduidelijk groot genoeg. Er waren drie groepen die Thanos steunden in het gevecht, namelijk de Chitauri (uit The Avengers, 2012). Dit ras had de beschikking over soort van Chitauri-gorilla's. Aitken: "We zien dat de Chitauri hen aan kettingen vasthouden, en ze dan vrijlaten."

Ook zijn de Outriders - die met de acht ledenmaten - te zien. Deze monsters zagen we uiteraard al in Avengers: Infinity War tijdens het slagveld in Wakanda. De derde groep zijn de Sakaarans. Deze waren te zien in Guardians of the Galaxy uit 2014. "Het zijn de Sakaarans, en ik denk dat we ze voor het eerst in Guardians zagen, op Morag," aldus Aitken. "Het zijn soort van de grondtroepen die Quill probeerden te stoppen toen hij de Power Stone pakte en ontsnapt van Morag."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Het vierde zinloze artikel over Avengers en de ochtend is nog niet voorbij.
Zouden jullie de trailer van Midsommar niet eens delen? Komt deze zomer uit en is geregisseerd door de regisseur van Hereditary. Laat men deze boot niet missen!

Guyon2002

Avatar

Dat was niet eens logisch geweest. Thanos en zijn leger kwamen uit 2014, de Dark Elves (wat er nog van over was) stierven in The Dark World dus 2013

Master Of Films

Avatar

Maac "Het vierde zinloze artikel over Avengers en de ochtend is nog niet voorbij."
Zou maar oppassen met zulke uitspraken. Want anders krijg je van die nutteloze argumenten zoals "Interesseert je het niet dan moet er niet op klikken en/of lezen" of " Dat je op een gegeven moment moet gaan leren dat zonde van je tijd is om je zo veel bezig te houden met zaken die je niet leuk vindt." naar je toe geslingerd.

Daarnaast ben jij niet de enige die hierover wat zegt. Maar aangezien er nog steeds tig Marvel "nieuws" artikelen per dag blijven komen. Zelfs recyclebare Marvel nieuws dan zijn deze smeekbedes schijnbaar aan dovemans oren gericht.

Kortom. 1 dag geen Marvel nieuws hier op Film (Marvel) Totaal is 1 dag niet geleefd. En iedereen wil graag tot the fullest leven.

Master Of Films

Avatar

En verder zie ik nieuwe (non Marvel) trailers (zoals Midsommar & The Dead Don't Die) verschijnen in diverse Marvel nieuws artikelen. Volgens mij willen de reageerders een hint geven of zoiets.

Goku32

Avatar

Waarom hebben we eingelijk geen skrulls gezien, in deze advenger film.

Goku32

Avatar

Hoezo zinloze artikel Maac, het is Marvel dat is groot tegenwoordig. Als je het niet aankan moet je op een eiland gaan leven. Want Marvel hoord nu eenmaal bij deze tijd. Kwa films en zo

Master Of Films

Avatar

Want er draaien alleen maar Marvel films in de bioscoop Smiley face

..spoiler alert...vanaf donderdag komt ook John Wick 3 langs.
Ik kan echt gegaranderen dat John Wick 3 geen, ik herhaal geen Marvel film is.

Oh ja er schijnt in Cannes ook iets met films te zijn, geen Marvel uiteraard.

Maac

Avatar

Ik kan best tegen een overschot aan Avengers-nieuws en natuurlijk begrijp ik dat dit veel groter is en meer clickable dan kleinere producties. Ik vind de artikelen die gerelateerd zijn aan Avengers/Marvel gewoon vaak niet van hoge journalistieke waarde en het lijkt me geen onredelijk verzoek om een site die filmnieuws verspreidt te attenderen op het feit dat er meer smaken zijn in de wereld van cinema.

Ik zou het zonde vinden als het schrijven van deze artikelen ten koste gaat van producties die zeker ook aandacht verdienen onder filmliefhebbers en volgens mij is het niet heel controversieel om te denken dat de volgende film van de regisseur van Hereditary best een plekje mag krijgen.

Neemt niet weg dat ik vind dat Filmtotaal helemaal zelf moet weten wat ze wel en niet wilt plaatsen; daar ga ik niet over. Ik zou het als frequente bezoeker gewoon prettig vinden als ik wat meer diversiteit kan vinden in het aanbod en dit is mijn manier om de redactie te voorzien van feedback.

Goku32

Avatar

Maar op film totaal zit toch wel veel verschil voor iedereen wat. Er word nu alleen iets meer superhelden nieuws verteld, wat logisch is natuurlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair