Algemeen

Topactrice gevonden naast Emma Stone in Disney's 'Cruella'

Wie heeft de strijd gewonnen tussen Emma Thompson, Charlize Theron, Julianne Moore, Demi Moore en topfavoriet Nicole Kidman?

door Arjen Rooseboom om 12:06 in Algemeen
Enkele maanden geleden berichtten we over verschillende grote namen die in aanmerking kwamen om de rol van slechterik The Baroness te gaan spelen in Disney's volgende live-action-origin-story rondom de psychopatische Cruella de Vil uit hun klassieker 101 Dalmatiërs, in 1996 tot leven gebracht door Glenn Close. Inmiddels is bekend dat Hollywoodveteraan Emma Thompson op het punt staat haar handtekening onder de rol te zetten.


De hoofdrol van de jonge Estelle, zoals de schurk in haar jongere jaren heette, zal worden gespeeld door Emma Stone. Zij was al eerder bevestigd. The Baroness is er mede voor verantwoordelijk dat de op het eerste gezicht vriendelijke Estelle transformeert in de door hondenbont geobsedeerde Cruella. Disney mikt op de releasedatum van 23 december 2020 en regisseur van dienst is Craig Gillespie (I, Tonya uit 2017).

Geen onbekende op dat gebied
Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat Thompson een rol speelt in één van de live-action films uit de stal van het huis van de muis. Zo sprak ze de stem in van Mrs. Potts in Beauty and the Beast (2017) en gaf ze daarvoor gestalte aan Mary Poppins auteur P.L. Travers in Saving Mr. Banks (2013) tegenover Tom Hanks als Walt Disney. Aankomende zomer keert ze eerst nog terug als Agent O voor Men In Black: International.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Ach natuurlijk, alle duivelse schurken van vroeger moeten nu allemaal een ''verhaaltje'' hebben dat verklaard waarom ze zo zijn geworden. Eerst die onzin met Maleficent. En nu is Cruella zogenaamd ook een slachtoffer van haar achtergrond?

SunChaser

Avatar

Wacht maar tot Scar komt. hoe hij aan zn scar kwam

nieuwslaatste nieuws

meest populair