Petitie om vrolijker einde 'Avengers: Endgame' af te dwingen

Petitie om vrolijker einde 'Avengers: Endgame' af te dwingen

Want ja... logisch natuurlijk?

SPOILER ALERT: VERDER SCROLLEN IS GEHEEL OP EIGEN RISICO

Bekijk de afbeelding
Petities zijn hot, ook in filmland. Ze hebben zelden het gewenste effect, maar je kan het altijd proberen. Zo zijn er in zeer korte tijd meerdere petities online verschenen tegen het aanstellen van Robert Pattinson als de nieuwe Batman, het terugbrengen van Johnny Depp als Jack Sparrow en nu is daar weer een grote franchise bijgekomen. Sommige fans kunnen namelijk niet leven met het lot van Robert Downey Jr's Tony Stark in Avengers: Endgame.

Men raakt maar niet uitgesproken over de 22e kaskraker van Marvel en dus blijven we er ook op FilmTotaal nog heel even aandacht aan besteden. Zoals inmiddels wel bekend, offerde Stark zichzelf op door Thanos (Josh Brolin) te doden met de Infinity Stones. De kracht en straling waren echter zo sterk dat het de grondlegger van het MCU zijn leven kostte.

Een emotioneel moment dat prima paste in de sfeer. Toch vindt een select groepje dit niet eerlijk en zijn nu op Change.org een petitie gestart in de hoop dat hun favoriet de afloop krijgt die hij verdient, zodat hij zijn dochtertje kan zien opgroeien met zijn geliefde Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Momenteel staat de teller over de 60.000 handtekeningen.

Keuze op Blu-Ray schijf
Dit zou moeten gebeuren aan de hand van ongebruikte beelden (en die zullen ongetwijfeld tussen die 900 uur aan opnames zitten) waarna er een 'alternate ending' op de Blu-Ray uitgave kan verschijnen. Hoewel de kans op slagen uiteraard nihil is, zal Marvel vast blij zijn met de betrokkenheid van fans wereldwijd die zo meevoelen met de karakters.

Ben je na het lezen hiervan bij nader inzien toch ook niet helemaal happy en wil je een poging wagen om te kijken of het lukt? Teken dan hier.

NieuwsFilm

meest populair