Christopher Waltz ('Alita: Battle Angel') in Woody Allen's nieuwe project 'Wasp 2019'

Christopher Waltz ('Alita: Battle Angel') in Woody Allen's nieuwe project 'Wasp 2019'

De opnames starten in juli 2019

Woody Allen gaat terug naar Spanje voor zijn volgende film, die de werktitel WASP2019 heeft meegekregen. De film zal worden gemaakt in samenwerking met de Spaanse productiemaatschappij Mediapro.

Voor de film heeft Allen een flinke cast van Europese sterren om zich heen verzameld. Zo gaat de Oostenrijker Christoph Waltz (Alita: Battle Angel) waarschijnlijk één van de hoofdrollen spelen. Daarnaast verschijnen de Fransman Louis Garrel (L'homme Fidèle) en Sergi Lopez (The Man Who Killed Don Quixote) ten tonele. Ook zitten Wallace Shawn (Toy Story 4) en Gina Gershon (Blockers) in de film.

Het verhaal zal gaan over een koppel dat naar het filmfestival van San Sebastian gaat. Daar wordt de vrouw verliefd op een Franse filmmaker, terwijl de man er vandoor gaat met een Spaanse. Met deze productie keert Allen terug naar Spanje, waar hij eerder een van zijn film opnam. Vicky Cristina Barcelona werd opgenomen in Barcelona, terwijl ook Midnight in Paris door Mediapro werd geproduceerd.

De release van Allens meest recente film, A Rainy Day in New York, werd vorig jaar geannuleerd toen de regisseur in opspraak kwam. In 2018 kwamen beschuldigingen van seksueel misbruik opnieuw onder de aandacht, waardoor Amazon de film niet wilde uitbrengen.



WASP2019 is in 2020 in de bioscopen te zien

NieuwsFilm

meest populair