Trailer: Nicolas Cage jaagt op gestolen drugs in 'Running With The Devil'

Trailer: Nicolas Cage jaagt op gestolen drugs in 'Running With The Devil'

Hoe lang nog totdat de gevallen Oscarwinnaar zijn weg naar boven weer vindt?

Nog niet zo lang geleden berichtten wij over de nieuwe film van Nicolas Cage en de nieuwe film van Laurence Fishburne. Maar nu is het tijd voor een gezamenlijke film met beide heren in de hoofdrol. Quiver Distribution heeft de officiële trailer uitgebracht voor Running With The Devil. Bekijk de beelden hieronder:


Op het eerste gezicht lijkt dit de zoveelste 13-in-een-dozijn misdaadthriller over drugs, maar toch hebben er flink wat bekende namen getekend voor dit vehikel, waaronder Barry Pepper (Maze Runner/Crawl), Leslie Bibb (Iron Man/Law Abiding Citizen) en Cole Hauser (Olympus Has Fallen).

De CEO van een "internationaal conglomeraat", simpelweg bekend als The Boss (Pepper) stuurt zijn meest vertrouwde handlanger The Cook (Cage) en drugshandelaar The Man (Fishburne) op pad om te onderzoeken waarom recente zendingen cocaïne worden gekaapt. Tijdens hun gevaarlijke reis langs gangsters, raffinaderijen en koeriers, worden ze op de hielen gezeten door The Federal Agent (Bibb). Wanneer ze eindelijk ontdekken waar het netwerk uit elkaar valt, kan het al te laat zijn...

Geen release in NL
Running With The Devil is zowel geschreven als geregisseerd door debutant Jason Cabell nadat hij één keer eerder co-regisseur was. De film komt op 13 september beperkt uit in de States en op VOD.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair