Algemeen

Gerucht: Brightburn/Superman/The Boys crossover MET Henry Cavill?

Marvel en DC creatieveling James Gunn ziet het in ieder geval helemaal zitten!

door Arjen Rooseboom om 09:51 in Algemeen
In 2013 trapte Man Of Steel succesvol het DCU af. Amazon scoort momenteel met de zeer goed ontvangen televisieserie The Boys over corrupte superhelden die opgejaagd worden door een groep burgerwachten. Eerder dit jaar was de horrorfilm Brightburn een bescheiden succesje. De mid-credit-scene van laatstgenoemde gaf al aanleiding tot een uitgebreidere franchise en misschien wordt deze nog wel veel grootschaliger dan we denken.

Een kunstenaar heeft een gephotoshopte afbeelding online geplaatst waarop Brightburn-hoofdrolspeler 'Brandon Breyer' (Jackson A. Dunn) samen met 'Injustice Superman' (Henry Cavill) en The Boys-personage 'Homelander' (Antony Starr) staat verenigd. De afbeelding werd al snel gedeeld door niemand minder dan James Gunn.


De schrijver/regisseur van Guardians Of The Galaxy en het toekomstige The Suicide Squad schrijft eronder "Crossover"? waarna The Boys-ster Jack Quaid reageert met "YES! Dit is officieel, toch? Gaat het gebeuren"?

Toekomst van Henry Cavill
Het is zeker een indrukwekkend concept dat genoeg potentie biedt voor uitwerking, gezien de overeenkomsten tussen het trio. 'Homelander' is de boosaardige leider van de corrupte bende 'The Seven' die hun krachten misbruiken en weinig om de mensheid geven. 'Brandon Breyer' crashte als baby in zijn ruimteschip en werd geadopteerd door 2 boerenouders (klinkt bekend?) maar als zijn krachten zich beginnen te ontwikkelen en hij deze omarmt, blijkt hij een puur niet te stoppen kwaad.

En dan is er de kwestie rondom Henry Cavill. Het lijkt erop dat hij klaar is met het spelen van 'Superman' omdat plannen voor een Justice League 2 of een Man of Steel 2 niet in ontwikkeling zijn. Onlangs zei hij wel terug te willen keren als de DC-held om "te onderzoeken hoe iemand met absolute macht kan worden beïnvloed". Hoe mooi zou het zijn om dit te doen met de 'Injustice'-verhaallijn? In die strips komt 'Superman' uit een alternatief universum en gaat ook met zijn krachten de duistere kant op.

Voorlopig is het nog afwachten, maar we houden jullie op de hoogte!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Leuk idee, maar dit gaat vast niet gebeuren.
Hier zitten de fans van Cavill als Superman ook vast niet op te wachten.

Master Of Films

Avatar

Aangezien RLM aandacht heeft besteed aan Amazon's The Boys, dan moet dat wel een grote hit zijn.

Chris23

Avatar

Kvind van al die superheldenseries alleen Doom Patrol leuk eigelijk (op die irritante Crazy Jane na dan).
Kzou Brandon Breyer wel in die serie willen zien.

Edit : Net de eerste afl. van Swamp Thing gekeken.
Die Abby Arcane vinnik superIrritant, maar verder best ok.
En die The Thing achtige scene was echt vet.
Spoiler ! :

SplashySleet20

Avatar

@Chris23 waar heb je doom patrol gekeken?

Sunspot

Avatar

Wil sowieso de Injustice verhaallijn zien!

Gewoon met Cavill, hij is goed als Superman, nie tweer een hercast!

Pathjepath

Avatar

Jaaaaaa The Boys is echt genieten geweest! Ik kende de comics niet maar kwam erop toen ik erachter kwam dat het van dezelfde hand afkwam als Preacher die ik ook best interessant vond, al is The Boys toch wel wat leuker vind ik persoonlijk!

Oboema

Avatar

Nee joh, gewoon toevoegen aan MCU. Dat joch eindigt elke verhaallijn binnen de kortste keren en hebben wij weer fatsoenlijke films in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair