Gerucht: Brightburn/Superman/The Boys crossover MET Henry Cavill?

Gerucht: Brightburn/Superman/The Boys crossover MET Henry Cavill?

Marvel en DC creatieveling James Gunn ziet het in ieder geval helemaal zitten!

In 2013 trapte Man Of Steel succesvol het DCU af. Amazon scoort momenteel met de zeer goed ontvangen televisieserie The Boys over corrupte superhelden die opgejaagd worden door een groep burgerwachten. Eerder dit jaar was de horrorfilm Brightburn een bescheiden succesje. De mid-credit-scene van laatstgenoemde gaf al aanleiding tot een uitgebreidere franchise en misschien wordt deze nog wel veel grootschaliger dan we denken.

Een kunstenaar heeft een gephotoshopte afbeelding online geplaatst waarop Brightburn-hoofdrolspeler 'Brandon Breyer' (Jackson A. Dunn) samen met 'Injustice Superman' (Henry Cavill) en The Boys-personage 'Homelander' (Antony Starr) staat verenigd. De afbeelding werd al snel gedeeld door niemand minder dan James Gunn.


De schrijver/regisseur van Guardians Of The Galaxy en het toekomstige The Suicide Squad schrijft eronder "Crossover"? waarna The Boys-ster Jack Quaid reageert met "YES! Dit is officieel, toch? Gaat het gebeuren"?

Toekomst van Henry Cavill
Het is zeker een indrukwekkend concept dat genoeg potentie biedt voor uitwerking, gezien de overeenkomsten tussen het trio. 'Homelander' is de boosaardige leider van de corrupte bende 'The Seven' die hun krachten misbruiken en weinig om de mensheid geven. 'Brandon Breyer' crashte als baby in zijn ruimteschip en werd geadopteerd door 2 boerenouders (klinkt bekend?) maar als zijn krachten zich beginnen te ontwikkelen en hij deze omarmt, blijkt hij een puur niet te stoppen kwaad.

En dan is er de kwestie rondom Henry Cavill. Het lijkt erop dat hij klaar is met het spelen van 'Superman' omdat plannen voor een Justice League 2 of een Man of Steel 2 niet in ontwikkeling zijn. Onlangs zei hij wel terug te willen keren als de DC-held om "te onderzoeken hoe iemand met absolute macht kan worden beïnvloed". Hoe mooi zou het zijn om dit te doen met de 'Injustice'-verhaallijn? In die strips komt 'Superman' uit een alternatief universum en gaat ook met zijn krachten de duistere kant op.

Voorlopig is het nog afwachten, maar we houden jullie op de hoogte!

NieuwsFilm

meest populair