Featured

Veel grote namen in toekomst Marvel Cinematic Universe!

Afgelopen maanden werden er veel bekend.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Sinds Comic-Con San Diego is er veel onthuld over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard keren er heel wat bekende gezichten terug in de reeks, maar er zijn ook heel wat grote Hollywood-sterren bijgekomen.

Hieronder per aankomende Marvel-film de grootste namen die zich tot op heden bij de reeks hebben gevoegd. Waarschijnlijk worden er komende tijd nog meer bekend.


Black Widow

In Black Widow (mei 2020) zien we een soloavontuur van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff. In deze film zien we al drie flink grote namen. Ten eerste is er David Harbour als Alexei Shostakov / Red Guardian. Hij is een belangrijk gezicht uit de Netflix-serie Stranger Things en was recent te zien als Hellboy.

Maar duidelijk een grotere naam is Oscarwinnares Rachel Weisz (The Constant Gardener) als Melina Vostokoff. En ook zeker een grote naam is Ray Winstone (The Departed, Sexy Beast), in een nog onbekende rol.


Eternals

Hier hebben we te maken met een flink aantal zeer opvallende namen. Zo is er een rol voor de Oscarwinnares Angelina Jolie (Girl, Interrupted) en voor de Oscar genomineerde Salma Hayek (Frida). Ook Golden Globe-winnaar Richard Madden (Bodyguard) en Kit Harington, allebei Game of Thrones-acteurs, zijn te zien.

De komiek Kumail Nanjiani (The Big Sick) heeft ook een aandeel en het talent Barry Keoghan (Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer) geeft eveneens acte de presence. De kans is groot dat er binnenkort meer grote namen worden toegevoegd.


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Voor deze film zijn drie namen bekend. De hoofdrol wordt gespeeld door de relatief onbekende acteur Simu Liu, maar Tony Chiu-Wai Leung - die de echte Mandarin speelt - is in China een zeer grote naam en won al de nodige (Chinese) filmprijzen. Tijdens een editie van het Cannes Film Festival werd hij uitgeroepen tot Beste acteur voor zijn rol in In the Mood for Love. In de eerste solofilm rond het Marvel-personage Shang-Chi heeft ook de Amerikaanse rapper Awkwafina (Crazy Rich Asians) een optreden.


Blade

Ondanks dat de film nog geen verschijningsdatum heeft, is wel bekend dat niemand minder dan tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali (Moonlight, Green Book) de rol gaat spelen van Eric Brooks / Blade. Mogelijk verschijnt de film pas in 2023, maar wie weet duikt hij eerder op middels een cameo of bijrol.


Meer grote namen? Vooralsnog zijn dit de grootste namen die zijn toegevoegd aan het Marvel Cinematic Universe. Ook in de series op Disney+ zullen ongetwijfeld bekende namen aangetrokken worden, maar die series draaien voorlopig rond bestaande personages. Aanvullende cast voor in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love and Thunder wordt vast snel onthuld, al lijken ook deze films vooral te leunen op de bekende namen uit de eerdere films.De MCU-films en series per jaar!
2020 | 2021 | 20225 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

zijn er wel genoeg goede acteurs om al toekomstige rollen te vervullen.

Goku32

Avatar

ALLEEN blade spreekt me aan

247movies

Avatar

Jezus, wisten we nog niet

Blablazer

Avatar

The Eternals en Black Widow voor de rest kan het me gestolen worden. ????

JMRG

Avatar

Moet jullie eerlijk zeggen, deze films spreken me niet echt aan alleen Blade en BW een beetje.. al ben ik wel benieuwd naar de Manderin!

NieuwsFilm

meest populair