Algemeen

Meer grote namen voor Tom Clancy film 'Without Remorse'

Na Michael B. Jordan tekenen ook Jamie Bell en Jodie Turner Smith.

door Wouter Drummen om 14:38 in Algemeen
Michael B. Jordan is al langer bekend in Hollywood, maar is voornamelijk de laatste jaren erg geliefd geworden. Dit dankzij belangrijke rollen in bijvoorbeeld Marvel's Black Panther als Killmonger en als de bokser Adonis Johnson in de twee Creed films. Er komt hoogstwaarschijnlijk ook een derde deel, dat Jordan misschien zelf zal regisseren, maar eerst gaat hij voor een andere film, die meer en meer vorm krijgt.

Dit is de Tom Clancy film genaamd Without Remorse. Dit project werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu heeft de film weer twee grote namen weten aan te trekken: Jamie Bell met wie Jordan was te zien in Fantastic Four en Jodie Turner Smith, die binnenkort te zien zal zijn in Queen & Slim.

Wat te verwachten?
Jordan zal de hoofdrol op zich nemen. Hij gaat John Clark spelen, een bekend personage van de Clancy verhalen. Clark is een voormalige Navy SEAL die gaat werken met de CIA en Jack Ryan. Bell zal naar verwachting de CIA directeur Robert Ritter spelen, die verantwoordelijk is voor het recruteren van Clark. Turner Smith zal waarschijnlijk de vriendin van Clark spelen.

De film wordt geregisseerd door Stefano Sollima, o.a. bekend van Sicario : Day of the Soldado. Over precies een jaar verschijnt de film in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviewheels

Avatar

Ik had ook liever Liev Schreiber gehad. Is veel meer een type dat door Clancy werd beschreven in de boeken

Sunspot

Avatar

Ik vind Michael B. Jordan in elke film zichzelf spelen. Snap niet wat er zo bijzonder aan deze acteur is.

Alle films met hem die ik heb gezien, hij speelt altijd hetzelfde, mimiek, attitude, alles werkelijk haha.

Hij was wel vet in Creed, maar lag niet echt aan hem, iedereen had dat kunnen acteren, was nogal laag niveau, standaard acteren.

NieuwsFilm

meest populair