Meer grote namen voor Tom Clancy film 'Without Remorse'

Na Michael B. Jordan tekenen ook Jamie Bell en Jodie Turner Smith.

Michael B. Jordan is al langer bekend in Hollywood, maar is voornamelijk de laatste jaren erg geliefd geworden. Dit dankzij belangrijke rollen in bijvoorbeeld Marvel's Black Panther als Killmonger en als de bokser Adonis Johnson in de twee Creed films. Er komt hoogstwaarschijnlijk ook een derde deel, dat Jordan misschien zelf zal regisseren, maar eerst gaat hij voor een andere film, die meer en meer vorm krijgt.

Dit is de Tom Clancy film genaamd Without Remorse. Dit project werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu heeft de film weer twee grote namen weten aan te trekken: Jamie Bell met wie Jordan was te zien in Fantastic Four en Jodie Turner Smith, die binnenkort te zien zal zijn in Queen & Slim.

Wat te verwachten?
Jordan zal de hoofdrol op zich nemen. Hij gaat John Clark spelen, een bekend personage van de Clancy verhalen. Clark is een voormalige Navy SEAL die gaat werken met de CIA en Jack Ryan. Bell zal naar verwachting de CIA directeur Robert Ritter spelen, die verantwoordelijk is voor het recruteren van Clark. Turner Smith zal waarschijnlijk de vriendin van Clark spelen.

De film wordt geregisseerd door Stefano Sollima, o.a. bekend van Sicario : Day of the Soldado. Over precies een jaar verschijnt de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair