Algemeen

Krijgen we dan eindelijk 'Justice For Han' in 'Fast & Furious 9'?

Een vrij bevestigende tekst op het shirt van regisseur Justin Lin hint er wel naar!

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
In Tokyo Drift kwam het personage Han (Sung Kan) om het leven door wat leek op een auto-ongeluk. In Furious 6 bleek dat schurk Deckard Shaw (Jason Statham) hiervoor verantwoordelijk was. In The Fate Of The Furious werd Shaw ineens behandeld als een deel van de crew. Komt er alsnog gerechtigheid in Fast & Furious 9?

Fans van Han vonden dat de Fast-familie hem te snel 'verraadde'. Maar hoofdrolspeler Vin Diesel heeft een filmpje geüpload op zijn Instagram voor de verjaardag van regisseur Justin Lin en laatstgenoemde is te zien in een opvallend t-shirt waarop de tekst JUSTICE FOR HAN te lezen is.


Vaste schrijver Chris Morgan voegde al een zijdelingse uitspraak toe aan de spin-off Hobbs & Shaw waarin Shaw zegt: "Er zijn dingen die ik heb gedaan waarvoor ik het goed moet maken". Dit was lang niet genoeg voor de fans. Maar Morgan hintte erop dat er meer op komst is.

John Cena, Dwayne Johnson (en Paul Walker?)
Het nieuwste familielid wordt John Cena die onlangs de respecttest wist te doorstaan. Ook Jordana Brewster is weer van de partij en de hoop bestaat dat wijlen Paul Walker te zien gaat zijn, nadat broer Cody gespot werd op de set. Tenslotte 'leeft' zijn Brian gewoon nog in het FF-universum.

Fast & Furious 9 staat gepland voor een release op 22 mei 2020, gevolgd door Fast & Furious 10 in 2021. Het laatste gerucht is momenteel dat van co-star Dwayne 'The Rock' Johnson verwacht wordt dat hij, ondanks alle conflicten, toch terug gaat keren voor dit afsluitende deel.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Toch jammer dat een vermakelijke reeks films wel een kant opgaat die mij niet kan bekoren(maar begrijp dat anderen er plezier uithalen want vermaak is het zeker)

Behalve de overdreven actie die zo fake is dat de karakters echt superkrachten hebben wat alle spanning eruit haalt verpesten ze karakters zelf ook.
Shaw was echt een pure badguy en in Hobbs & Shaw is daar niks meer van te merken.
Kan die ook gewoon vrij rondlopen na het bevrijden van zijn broer in Fast 7? Heeft die geen badguy verleden meer?
Ook The Rock die ik top vond in Fast Five en Fast Six is gewoon The Rock gaan spelen. Ik herken Hobbs niet eens meer als het karakter uit de eerdere films.

Shaw is nu zo’n goodguy dat je die justice voor Han wel kan vergeten. Zal mij niks verbazen als Han nog leeft om ook dat weg te poetsen en in de onzin wereld van Fast & Furious is alles nu mogelijk. Net als Idris Elba gered en een robot van gemaakt ofzo.

GreenHornet

Avatar

Han Solo en Wonderwoman hadden niet dood hoeven gaan.

Goku32

Avatar

Waarom zouden we dat willen Eingelijk. En Klopt Frietgezicht ze weten het niet meer dan maar een super badguy met powers. Heeft totaal niks meer met de films te maken

Mathijsmol

Avatar

Goku32, er is duidelijk iemand die het woord spin-off niet kent.

Maar ik ben het er mee eens dat de karakters van Hobbs en Shaw niet meer te herkennen vallen

Goku32

Avatar

Mathijsmol, wat ik zeg zitten we daarzo op te wachten

Sunspot

Avatar

hahah, ja, nogal raar. Ben dus benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken.

Civilian Supreme

Avatar

Al het bovenstaande.
Ze zijn nu op een punt dat ze alles kunnen doen, kijkt toch niemand meer raar van op. Hobbs en Shaw was echt het toppunt tot nu toe. Echt geen woorden voor zo slecht.

Sunspot

Avatar

^

JHaha, ja, was echt iets te, sloeg gewoon nergens meer op.

Inderdaad jammer, vond de franchise sinds deel 4 t/m 7 juist heel goed vooral.

Ook veel te veelals soort supermensen, neemt zoveel weg zoals Frietgezicht al zei

Rohieth

Avatar

Han ging dood op die opstijgbaan met die vliegtuig. Niet in Tokyo Drift.

Toch???

Civilian Supreme

Avatar

^ nee Wonder Woman ging dood op die landingsbaan van 50 kilometer met dat in slowmotion opstijgende vliegtuig.

NieuwsFilm

meest populair