Krijgen we dan eindelijk 'Justice For Han' in 'Fast & Furious 9'?

Krijgen we dan eindelijk 'Justice For Han' in 'Fast & Furious 9'?

Een vrij bevestigende tekst op het shirt van regisseur Justin Lin hint er wel naar!

In Tokyo Drift kwam het personage Han (Sung Kan) om het leven door wat leek op een auto-ongeluk. In Furious 6 bleek dat schurk Deckard Shaw (Jason Statham) hiervoor verantwoordelijk was. In The Fate Of The Furious werd Shaw ineens behandeld als een deel van de crew. Komt er alsnog gerechtigheid in Fast & Furious 9?

Fans van Han vonden dat de Fast-familie hem te snel 'verraadde'. Maar hoofdrolspeler Vin Diesel heeft een filmpje geüpload op zijn Instagram voor de verjaardag van regisseur Justin Lin en laatstgenoemde is te zien in een opvallend t-shirt waarop de tekst JUSTICE FOR HAN te lezen is.


Vaste schrijver Chris Morgan voegde al een zijdelingse uitspraak toe aan de spin-off Hobbs & Shaw waarin Shaw zegt: "Er zijn dingen die ik heb gedaan waarvoor ik het goed moet maken". Dit was lang niet genoeg voor de fans. Maar Morgan hintte erop dat er meer op komst is.

John Cena, Dwayne Johnson (en Paul Walker?)
Het nieuwste familielid wordt John Cena die onlangs de respecttest wist te doorstaan. Ook Jordana Brewster is weer van de partij en de hoop bestaat dat wijlen Paul Walker te zien gaat zijn, nadat broer Cody gespot werd op de set. Tenslotte 'leeft' zijn Brian gewoon nog in het FF-universum.

Fast & Furious 9 staat gepland voor een release op 22 mei 2020, gevolgd door Fast & Furious 10 in 2021. Het laatste gerucht is momenteel dat van co-star Dwayne 'The Rock' Johnson verwacht wordt dat hij, ondanks alle conflicten, toch terug gaat keren voor dit afsluitende deel.

NieuwsFilm

meest populair