Gerucht: Jane Foster (Natalie Portman) heeft borstkanker in 'Thor: Love And Thunder'

Gerucht: Jane Foster (Natalie Portman) heeft borstkanker in 'Thor: Love And Thunder'

Regisseur Taika Waititi denkt serieus na over de donkere verhaallijn.

MARVEL onthulde eerder dit jaar op de San Diego Comic-Con dat er een vierde deel zou verschijnen in de franchise rondom dondergod Thor van Chris Hemsworth. Een ander positief bericht was de terugkeer van regisseur Taika Waititi die met deel 3 Ragnarok (2017) de beste en meest succesvolle Thor-film tot nu toe maakte.

Het vierde deel Love And Thunder brengt het personage Jane Foster van Natalie Portman terug. Zij leek na deel 2 The Dark World (2013) voorgoed verdwenen, maar naar verluid gaat zij de mantel en hamer Mjolnir overnemen. Hemsworth zagen we als laatste in het slot van Avengers: Endgame waarin hij op reis ging met de Guardians Of The Galaxy.

Borstkanker
In de betreffende verhaallijn uit de strips (waar Foster een onwaardige Thor opvolgt die in balingschap leeft onder de naam Odinson) strijdt zij in menselijke vorm echter tegen borstkanker. Zodra zij Mjolnir vastgrijpt, wordt ze krachtiger, maar verergert de ziekte in haar lichaam. Fans zijn nu uiteraard nieuwsgierig of Waititi dit onderdeel gaat omarmen.

Tegenover VARIETY, voor de promotie van JoJo Rabbit, zei hij: "Ik vind het echt gaaf dat ze hier 2 gevechten moet leveren. Het is een heel krachtig punt van de comics. Persoonlijk ben ik er dol op en ík wil het wel, maar of het in de film belandt, moet nog blijken. Ik beslis niet als enige..."

Love And Thunder, waarin ook Tessa Thompson opnieuw verschijnt en misschien Jeff Goldblum, komt uit in november 2021. Wat vinden jullie? Past het in de huidige stijl of had de franchise juist net de goede koers gevonden met een wat vrolijkere en kleurrijke toon en zou dit alles het allemaal toch weer te duister maken? Laat je mening horen!

NieuwsFilm

meest populair