Algemeen

Gerucht: Jane Foster (Natalie Portman) heeft borstkanker in 'Thor: Love And Thunder'

Regisseur Taika Waititi denkt serieus na over de donkere verhaallijn.

door Arjen Rooseboom om 14:24 in Algemeen
MARVEL onthulde eerder dit jaar op de San Diego Comic-Con dat er een vierde deel zou verschijnen in de franchise rondom dondergod Thor van Chris Hemsworth. Een ander positief bericht was de terugkeer van regisseur Taika Waititi die met deel 3 Ragnarok (2017) de beste en meest succesvolle Thor-film tot nu toe maakte.

Het vierde deel Love And Thunder brengt het personage Jane Foster van Natalie Portman terug. Zij leek na deel 2 The Dark World (2013) voorgoed verdwenen, maar naar verluid gaat zij de mantel en hamer Mjolnir overnemen. Hemsworth zagen we als laatste in het slot van Avengers: Endgame waarin hij op reis ging met de Guardians Of The Galaxy.

Borstkanker
In de betreffende verhaallijn uit de strips (waar Foster een onwaardige Thor opvolgt die in balingschap leeft onder de naam Odinson) strijdt zij in menselijke vorm echter tegen borstkanker. Zodra zij Mjolnir vastgrijpt, wordt ze krachtiger, maar verergert de ziekte in haar lichaam. Fans zijn nu uiteraard nieuwsgierig of Waititi dit onderdeel gaat omarmen.

Tegenover VARIETY, voor de promotie van JoJo Rabbit, zei hij: "Ik vind het echt gaaf dat ze hier 2 gevechten moet leveren. Het is een heel krachtig punt van de comics. Persoonlijk ben ik er dol op en ík wil het wel, maar of het in de film belandt, moet nog blijken. Ik beslis niet als enige..."

Love And Thunder, waarin ook Tessa Thompson opnieuw verschijnt en misschien Jeff Goldblum, komt uit in november 2021. Wat vinden jullie? Past het in de huidige stijl of had de franchise juist net de goede koers gevonden met een wat vrolijkere en kleurrijke toon en zou dit alles het allemaal toch weer te duister maken? Laat je mening horen!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ik denk dat Natalie al genoeg geleden heeft in 'The Dark World', dit moeten ze haar echt niet aandoen. En ze zouden dan de titel ook weer moeten veranderen in 'Love, Thunder and Disease'.

Arnold_FF7

Avatar

Wow dit had echt niemand zien aankomen. Oh wacht dit is precies wat er ook gebeurt met foster in de strips.

Nog meer reden om deze film te verdedigen als die waarschijnlijk niet zo goed gaat doen als verwacht

Sunspot

Avatar

Alsof Thor niet even kan fixen, of een ras of zo kan vinden.

Sowieso zou ziekte toch niet echt meer een rol moeten spelen, kijk naar Wakanda, Iron Man alleen al en dan al die buitenaardse rassen.

Paulusie

Avatar

Waititi kan hier vast wat goeds van maken als ze dit mee nemen. Blijven ze ook trouw aan het orgineel. Daarnaast kan ook juist door wat er in Dark World met Jane gebeurde ,de ziekte veroorzaakt hebben.
Best vertrouwen in.

Ereptile

Avatar

Op zich best een heftig onderwerp om in een film te stoppen en ik zou het Marvel best willen zien doen. Het is alleen niet de eerste keer; Meredith Quill (Star-Lord's moeder) in de GotG films.

Sunspot

Avatar

Maar goed, begrijp het wel, dan is het niet echt 'menselijk' meer.

Maar dan nog, kan borstkanker niet serieus nemen denk, niet in het MCU.

Sunspot

Avatar

@Ereptile

Ja, is ook een goed ding denk, heel veel mensen van alle leeftijden zien MCU films, dus waarom niet.

Maar ik kan het niet serieus nemen gezien de werelden van het MCU

NieuwsFilm

meest populair