Waarom steunt Henry 'Superman' Cavill de Snyder-cut van 'Justice League' niet?

Waarom steunt Henry 'Superman' Cavill de Snyder-cut van 'Justice League' niet?

Geen paniek, het valt allemaal reuze mee.

Fans blijven erom smeken, Zack Snyders versie van Justice League (2017). De hashtag #releasethesnydercut is al maanden trending en zelfs cast & crewleden gingen zich ermee bemoeien. Maar de 'man van staal', Henry Cavill, hield zich opvallend genoeg op de vlakte. En nu onthult hij waarom: zijn glorieuze legendarische snor!

Waar onlangs nog Ben Affleck, Gal Gadot en Jason Momoa openlijk hun steun uitspraken, bleef DC's Superman angstvallig stil. Toen hem door REELBLEND werd gevraagd of daar een bepaalde reden voor was, zei hij:
Er is niet echt een belangrijke reden of zo. Weet je wat het is? Ik mis mijn snor. Voor mij wordt dit dan een schrijnende herinnering dat ik hem niet meer heb. En dus wil ik die wond niet nog dieper graven.

Het gaat hier natuurlijk om de beruchte snor die hij speciaal had gekweekt voor zijn rol in Mission: Impossible - Fallout en dat verhaal is inmiddels bekend. Justice League kreeg gedwongen extra opnames, Cavill mocht de snor niet afscheren en dus werd deze met de computer 'weggegumd'.

Achteraf zien velen dit als een van de oorzaken die de ondergang van JC betekende. En hoewel de acteur (36) niet van plan is om zijn harige vriend op korte termijn terug te laten groeien, leerde hij er wel van te houden en genoot hij van alle bijbehorende media-aandacht die het kreeg.

De Toekomst
Cavill lijkt dus niet bezig te zijn met een Snyder-cut. Hij concentreert zich liever op wat hij verder kan doen met Superman. Eerder maakte hij al duidelijk nog niet klaar te zijn met de rol, dus wellicht vinden er achter gesloten deuren gesprekken plaats en is hij daarom wat voorzichtiger...
Ik heb niks gezien en weet ook niet of er zoiets is. Er zullen vast beelden zijn samengevoegd, maar dat is een hoofdstuk uit mijn verleden. Ik praat liever over wat er in de toekomst gaat gebeuren omtrent Superman, hoe ik dat personage via de stripboeken kan uitdiepen.

NieuwsFilm

meest populair