'Scarlett Johansson is dé ster van de afgelopen 10 jaar'

'Scarlett Johansson is dé ster van de afgelopen 10 jaar'

En daar kun je het best mee eens zijn.

Actrice Scarlett Johansson wist de afgelopen jaren flink wat hits te maken. Uiteraard was ze te zien als Black Widow in het Marvel Cinematic Universe, maar ze deed in veel meer succesvolle films mee. Scarjo mag dus dé ster van de afgelopen 10 jaar genoemd worden.

Het is filmmaker en acteur Taika Waititi (Jo Jo Rabbit) die de actrice bombardeert tot "dé ster van het decennium". Dit zei hij tegenover The Hollywood Reporter. En hier kan de wat vreemde Nieuw-Zeelandse persoonlijkheid nog best wel eens gelijk in hebben.

Enorme successen!
De actrice die op dit moment genomineerd is voor een Golden Globe voor haar hoofdrol in het Netflix-drama Marriage Story speelde in vele delen in het Marvel Cinematic Universe en was te zien of te horen in minimaal financieel succesvolle titels als The Jungle Book, Sing en Lucy en had rollen in bejubelde titels als Under the Skin en Her. Onderstaand lijstje komt via THR:

Bekijk de afbeelding
Volgend jaar is Scarjo te zien in de Marvel-solofilm Black Widow. Deze verschijnt eind april in de Nederlandse bioscoopzalen. Daarvoor zie je - vanaf 2 januari - Jo Jo Rabbit in vermoedelijk het filmhuis.



NieuwsFilm

meest populair