Algemeen

'Scarlett Johansson is dé ster van de afgelopen 10 jaar'

En daar kun je het best mee eens zijn.

door Bram de Groot om 16:12 in Algemeen
Actrice Scarlett Johansson wist de afgelopen jaren flink wat hits te maken. Uiteraard was ze te zien als Black Widow in het Marvel Cinematic Universe, maar ze deed in veel meer succesvolle films mee. Scarjo mag dus dé ster van de afgelopen 10 jaar genoemd worden.

Het is filmmaker en acteur Taika Waititi (Jo Jo Rabbit) die de actrice bombardeert tot "dé ster van het decennium". Dit zei hij tegenover The Hollywood Reporter. En hier kan de wat vreemde Nieuw-Zeelandse persoonlijkheid nog best wel eens gelijk in hebben.

Enorme successen!
De actrice die op dit moment genomineerd is voor een Golden Globe voor haar hoofdrol in het Netflix-drama Marriage Story speelde in vele delen in het Marvel Cinematic Universe en was te zien of te horen in minimaal financieel succesvolle titels als The Jungle Book, Sing en Lucy en had rollen in bejubelde titels als Under the Skin en Her. Onderstaand lijstje komt via THR:


Volgend jaar is Scarjo te zien in de Marvel-solofilm Black Widow. Deze verschijnt eind april in de Nederlandse bioscoopzalen. Daarvoor zie je - vanaf 2 januari - Jo Jo Rabbit in vermoedelijk het filmhuis.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Mee eens, ik zie Adam Driver (Marriage Story) daarentegen ook als ster van de afgelopen jaren. Elk jaar wel in meerdere fantastische films gezien. In Scorseses Silence, in de Star Wars saga, Paterson, Marriage Story, Inside LLewyn Davis

Hystor

Avatar

Noah ik ben het met je eens. Ook een geweldige acteerprestatie in BlackKklansman.

Effie

Avatar

Ach je weet al wat ik ga zeggen. Dat is toch verspeeld talent in die %&*#$* mallotige superheldenfilms?!?

Ang3l

Avatar

@Effie ... want t is daarentegen wel te zien in pareltjes als Jungle Book, Sing, Lucy en We bought a zoo? #sarcasme

Ik vind Scarjo een goede actrice, maar haar filmkeuzes zijn uiterst dubieus de laatste tijd.

NieuwsFilm

meest populair