Michael B. Jordan reageert nu zelf op 'Superman'-geruchten

Michael B. Jordan reageert nu zelf op 'Superman'-geruchten

En zoals gewoonlijk is die reactie doelbewust perfect vaag.

Begin dit jaar dook het gerucht op dat Michael B. Jordan (Creed/Black Panther) Henry Cavill zou opvolgen als de zwarte Superman, het alter-ego van Calvin Ellis uit de comics. Daarna beweerde VARIETY dat ook Warner Bros. al gesprekken met hem had gevoerd.

Toen Jordan tegenover MTV NEWS kwam te zitten naast co-star Jamie Foxx om hun nieuwste project Just Mercy te promoten, vroeg de correspondent in hoeverre bovenstaande waar was. Het antwoord van de acteur luidde:

Authentiek
"Ik ben verbonden als Morpheus in The Matrix 4 en van Superman tot de Power Rangers, je raakt eraan gewend. Maar alles waar ik in duik, moet wel op de juiste manier gebeuren. Het moet vol authenticiteit zijn en de mensen moeten het echt steunen. Ik ben zelf ook een liefhebber van de stripboeken en weet hoe belangrijk het is om dingen goed te doen, vooral als het gaat om een groot karakter dat zo geliefd is als 'The Man Of Steel' en als er honderden miljoenen dollars op het spel staan".

Fans moeten waarschijnlijk nog een paar jaar moeten wachten voordat we Superman weer over het witte doek zullen zien vliegen en Jordan wil zich dus voorlopig nog niet toewijden aan de rode cape en blauwe panty's.

NieuwsFilm

meest populair