Algemeen

'Wonder Woman 1984' is dé film om in 2020 naar uit te kijken

Er verschijnen weer heel wat grote films volgend jaar.

door Bram de Groot om 19:51 in Algemeen
In 2020 verschijnen heel wat grote films op het witte doek. Komende dagen zet FilmTotaal ze allemaal op een rij in het bericht hét complete releaseoverzicht. Een grote kaartjesverkoper in de States meldt nu dat de DC-film Wonder Woman 1984 dé meest geanticipeerde film van volgend jaar is.

Op basis van een poll van Atom Tickets wordt duidelijk dat Patty Jenkins' tweede Wonder Woman-film met onder meer Gal Gadot als de titelheldin bovenaan de top vijf films voor 2020 staat. Deze Top 5 ziet er als volgt uit:


1. Wonder Woman 1984
2. Black Widow
3. No Time to Die
4. Fast & Furious 9
5. Mulan

Opvallend genoeg ontbreken films als Tenet, Eternals en Dune op de lijst. Dit komt waarschijnlijk doordat deze films pas in de tweede helft van 2020 verschijnen.Wonder Woman 1984 speelt zich af in de jaren 80. Diana Prince (Gadot) wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en gaat naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het opnemen tegen Barbara Ann Minerva, een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen. Ze staat ook bekend als de levensgevaarlijke Cheetah!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Net zoals bij alle andere DC films ga ik deze zeker kijken...... zodra ie online staat

Hyenas

Avatar

Wonder Woman was zo ongelofelijk overrated. Doe mij maar Tenet en Dune. En Coming to America 2 kijk ik ook erg naar uit voor nostalgische redenen.

Mothercopper

Avatar

Deze laten we maar even links liggen WW was enorm overrated. Geef mij Dune maar om naar uit te kijken

GreenHornet

Avatar

Gaan ze allemaal de magische grens halen

CaptainCab

Avatar

Niet als ik de geleakte spoilers moet geloven

Gigan72

Avatar

Ik ga er geen1 kijken van die lijst en zeker wonder woman niet deel 1 was zwaar bagger ... nee kijk meer uit naar Dune of Tenet en Godzilla vs Kong.

NieuwsFilm

meest populair