'Wonder Woman 1984' is dé film om in 2020 naar uit te kijken

'Wonder Woman 1984' is dé film om in 2020 naar uit te kijken

Er verschijnen weer heel wat grote films volgend jaar.

In 2020 verschijnen heel wat grote films op het witte doek. Komende dagen zet FilmTotaal ze allemaal op een rij in het bericht hét complete releaseoverzicht. Een grote kaartjesverkoper in de States meldt nu dat de DC-film Wonder Woman 1984 dé meest geanticipeerde film van volgend jaar is.

Op basis van een poll van Atom Tickets wordt duidelijk dat Patty Jenkins' tweede Wonder Woman-film met onder meer Gal Gadot als de titelheldin bovenaan de top vijf films voor 2020 staat. Deze Top 5 ziet er als volgt uit:


1. Wonder Woman 1984
2. Black Widow
3. No Time to Die
4. Fast & Furious 9
5. Mulan

Opvallend genoeg ontbreken films als Tenet, Eternals en Dune op de lijst. Dit komt waarschijnlijk doordat deze films pas in de tweede helft van 2020 verschijnen.



Wonder Woman 1984 speelt zich af in de jaren 80. Diana Prince (Gadot) wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en gaat naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het opnemen tegen Barbara Ann Minerva, een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen. Ze staat ook bekend als de levensgevaarlijke Cheetah!

NieuwsFilm

meest populair