Algemeen

Gave posters voor 12 nieuwe Disney-films: Van 'Eternals' tot 'Death on the Nile'!

De vele grote Marvel, Pixar en Fox-films die in 2020 verschijnen in een leuk jasje.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2020 verschijnen heel wat films van Walt Disney, met uiteraard meerdere (Pixar) animatiefilms, de (Marvel) comicfilms en live action-sprookjesfilms. In de promotie van Disney is het nieuw dat ook de titels van 20th Century Fox worden meegenomen.

Hieronder zie je twaalf affiches die Disney heeft gemaakt in het kader van het Chinees nieuwjaar, welke afgelopen zaterdag plaatsvond.

Vier comicfilms
Uiteraard verschijnen dit jaar de grote Marvel-films Black Widow en Eternals die onderdeel uitmaken van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. Ook verschijnt de X-Men film The New Mutants en de derde Kingsman-comicverfilming The King's Man. De laatste wordt een prequelfilm.
Drie animatiefilms
Pixar brengt dit jaar twee avondvullende bioscoopfilms uit met Onward en Soul. Disney's eigen animatiestudio brengt richting het einde van 2020 het nieuwe sprookje Raya and the Last Dragon naar het witte doek.


Twee sprookjesfilms
En dan is er uiteraard de grote live action-sprookjesfilm Mulan en deze wordt opgevolgd door Jungle Cruise. De laatste is niet echt een sprookjesfilm, maar een film gebaseerd op een attractie uit de Disney-parken.
20th Century Fox
En dan zijn er nog drie affiches voor de Fox-films Death on the Nile, Free Guy en West Side Story. Steeds vaker zien we nu dat Disney ook de films van die studio meeneemt in de promotie.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Popcultuurfreak

Avatar

Rava, Black widow en Soul hebben de beste posters naar mijn mening. Erg mooi gedaan met deze creaties. Duidelijk wel door één artiest.

horizon

Avatar

Mooie stijl.

Xenolicker

Avatar

Als ze af en toe een film zouden maken in dezelfde stijl dan zou ik meer Disneyfilms gaan bekijken. Verder hoop ik ook dat het een beetje mee gaat vallen met de uitbraak van dat dodelijke virus, daar in China...

ArnoQ

Avatar

Disney op z'n knietjes voor de Chinezen.

NieuwsFilm

meest populair