Ga jij naar één van deze 3 nieuwe bioscoopfilms?

Ga jij naar één van deze 3 nieuwe bioscoopfilms?

Een aantal mooie nieuwe films deze week.

Afgelopen week ging de DC-film Birds of Prey in première en ook deze week verschijnen er een aantal grote titels én kleinere films, vaak te zien in filmhuizen. Hieronder het overzicht van de films die deze week nieuw verschijnen, met de drie grootste titels uitgelicht.

Als eerste het overzicht van de films die nog meer verschijnen naast de drie uitgelichte titels:

-Minuscule 2, het tropisch avontuur (animatie, avontuur, komedie)
- Atlantique (drama)
- A White, White Day (drama)
- Primal (actie)
- De beentjes van Sint-Hildegard (drama)

Fantasy Island (horror)

Regie: Jeff Wadlow | Hoofdrollen: Michael Peña, Lucy Hale, Michael Rooker

Dit is een PG-13 horrorthriller uit de stal van Blumhouse Productions en er wordt een draai gegeven aan het verhaal uit de originele tv-serie Fantasy Island, uitgezonden van 1977 tot 1984. Op een luxe, afgelegen resort moeten de dromen van vakantiegangers werkelijkheid gemaakt worden. Dit worden echter nachtmerries.



Parasite (drama)

Regie: Joon-ho Bong | Hoofdrollen: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Hyae Jin Chang

Mogelijk zag je Parasite als in kleur in de bioscoop of het filmhuis. Nu verschijnt de film ook in het zwart-wit. "Ik ben er zeker van dat iedereen een andere opvatting zal hebben over deze versie. Zelf vind ik dat alle personages er nog pathetischer uitzien, en dat het onderscheid tussen de drie verschillende ruimtes waar de families verblijven in al zijn grijstinten nog tragischer is. Maar bovenal ben ik nieuwsgierig naar de reacties van het publiek," aldus de regisseur over de keuze om de film in het zwart wit te laten verschijnen.



Sonic the Hedgehog (actie)

Regie: Jeff Fowler | Hoofdrollen: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz (stem)

Deze familiefilm zal mogelijk ook de gevoelige snaar raken bij de fans van de Sonic-games op de Sega-consoles. In Sonic the Hedgehog - ook in het Nederlands te zien - belandt Sonic in de echte wereld en wordt hij achtervolgd door zijn aartsvijand, Dr. Ivo Robotnik van acteur Jim Carrey.




Lees ook:
De 10 topfilms die je deze maand in de bioscoop kunt zien!



NieuwsFilm

meest populair