5 acteurs die zo een rol van hun ouders kunnen overnemen

5 acteurs die zo een rol van hun ouders kunnen overnemen

Gezegend met de juiste looks en geërfd acteertalent moet dat goedkomen.

Deze week werd bekend dat Wyatt Russel de rol van Snake Plissken gaat overnemen van zijn vader Kurt voor een remake van Escape From New York. Het is niet de eerste keer dat een bepaalde rol door een zoon of dochter wordt gespeeld. Zo was O'Shea Jackson Jr. in Straight Outta Compton te zien als zijn vader Ice Cube en speelde Mamie Streep in Evening de jonge versie van haar moeder Meryl. Wij zochten nog vijf acteurs die zonder probleem een rol van hun ouders zouden kunnen overnemen.




Bekijk de afbeelding
Nico Parker
Hoewel Nico Parker met Dumbo pas één film op haar CV heeft staan, zal ze er waarschijnlijk wel haar beroep van maken. Het acteren zit letterlijk in haar bloed, want haar moeder is niemand minder dan Thandie Newton, waar ze als twee druppels op lijkt. Misschien kan ze ooit de rol van Val van haar overnemen als Disney besluit dat Solo een prequel of remake nodig heeft...




Bekijk de afbeelding
Zoë Kravitz
De laatste jaren timmert Zoë Kravitz aardig aan de weg als actrice. Haar moeder Lisa Bonet werd vooral bekend als Denise in de wereld van The Cosby Show. Die franchise wil niemand voorlopig aanraken, maar misschien kan de populariteit van de Fast & Furious franchise zorgen voor een hervertelling van het 'meesterwerkje' Biker Boyz?




Bekijk de afbeelding
Kate Hudson
Goldie Hawn is een Hollywood icoon. Samen met Bill Hudson kreeg ze een dochter die de looks en acteerprestaties van haar moeder erfde. En aangezien de filmbobo's graag alle hits uit de jaren tachtig van een remake voorzien, kan Private Benjamin niet achterblijven. In dat geval hebben ze met Kate Hudson direct de perfecte vervanger voor haar moeder gevonden.




Bekijk de afbeelding
Damon Wayans Jr.
Aangezien de Wayans familie uit talloze acteurs bestaat, is het soms lastig bij te houden wie iedereen is. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat Damon Wayans nooit ouder wordt. Dat komt omdat zijn looks volledig zijn overgenomen door zijn zoon Damon Wayans Jr.. Tijd voor Hollywood om hem te strikken voor een The Last Boy Scout remake. Maar wie moet dan de rol van Bruce Willis overnemen?




Bekijk de afbeelding
Scott Eastwood
Mochten spaghettiwesterns opeens weer hip worden, dan hoeven we niet lang te zoeken naar een 'leading man'. We kunnen gewoon de jongere kopie van het archetype nemen. Scott Eastwood lijkt namelijk als twee druppels water op zijn vader Clint. Als hij net zo spraakzaam is als zijn papa, dan kan Scott moeiteloos doorgaan voor de 'Man with No Name'.

NieuwsFilm

meest populair