'Mulan' en nog twee Disney-films volgen voorbeeld 'Fast & Furious 9'

'Mulan' en nog twee Disney-films volgen voorbeeld 'Fast & Furious 9'

Filmwereld op zijn kop...

Een paar dagen geleden stelde acteur Vin Diesel ons nog gerust dat Fast & Furious 9 gewoon zou verschijnen. Maar niets is minder waar. Nu heeft Universal Pictures onthuld dat de film met maar liefst één jaar wordt uitgesteld. De reden mag duidelijk zijn.


UPDATE: Het wordt stil komende maanden in de bioscoop. Disney heeft onthuld dat de sprookjesfilm Mulan, 20th Century Studios' Marvel-horrorfilm The New Mutants en Searchlights horrorfilm Antlers nieuwe verschijningsdatums krijgen in 2020. De films moesten van eind maart tot in april wereldwijd verschijnen.

De bioscoopzalen lijkt op slot te kunnen nu bekend is dat opnieuw een grote film van de kalender is gehaald. Dit keer is het dus de tiende film in de Fast & Furious-filmreeks. Deze moest eigenlijk op 22 mei in de Nederlandse bioscoop verschijnen, maar verschijnt nu op 2 april - de datum van Fast & Furious 10.


A Quiet Place 2 ook van kalender!
Eerder werden No Time to Die (naar november) en Peter Rabbit 2: The Runaway (naar augustus) verplaatst en vandaag werd bekend dat ook A Quiet Pace Part II is teruggetrokken door het coronavirus. Een nieuwe datum heeft de horrorfilm nog niet. Het is nu de vraag of Disney volgt met uitstel van films als Mulan en Black Widow.





NieuwsFilm

meest populair