Algemeen

Marvel gooit Phase 4 overhoop én kondigt 'Captain Marvel 2' officieel aan!

Alle Marvel-films opgeschoven.

door Bram de Groot om 22:42 in Algemeen
Recent werd al duidelijk dat Black Widow niet eind deze maand verschijnt door de coronacrisis en nu ziet Marvel Studios zich genoodzaakt om de complete verschijningskalender van het Marvel Cinematic Universe overhoop te gooien. Er is een compleet nieuwe kalender onthuld.

Black Widow verschijnt nu op 6 november 2020 en dat heeft tot gevolg dat alle andere films een datum opschuiven. Nieuw is dat Captain Marvel 2 in de zomer van 2021 verschijnt. Het lijkt erop dat die film eigenlijk gepland stond voor februari 2021. Hieronder de complete kalender voor de films.


6 november 2020 - Black Widow

12 februari 2021 - Eternals

7 mei 2021 - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

16 juli 2021 - Spider: Homecoming 3

5 november 2021 - Doctor Strange in the Multiverse of Madness

18 februari 2022 - Thor: Love & Thunder

6 mei 2022 - Black Panther 2

8 juli 2022 - Captain Marvel 2

Het lijkt er verdacht veel op dat Spider-Man: Homecoming 3 ook verplaatst moet worden door Sony, aangezien de opnamestart in gevaar lijkt te zijn.

Gevolg voor de series
De Marvel-series die op Disney+ moeten gaan verschijnen zijn voorlopig niet opgeschoven al lijkt de kans groot dat ook die andere datums krijgen. Net als bij de films liggen de opnames voor de series stil en er zal ongetwijfeld een volgorde zijn waarop de films en series moeten verschijnen.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Goed nieuws voor MoF!

TheWatcher

Avatar

Insert befaamde scene uit Star Trek: Wrath of Khan...nNNNOOOOO!!!
Black widow, ga ik alleen kijken voor hoe heet ze ook alweer met die lekkere kont.
Eternals, alleen uit nieuwsgierigheid maar verwacht er niet veel van alleen maar bombarie en wokeness zonder inhoud, ben k bang voor 'ah(JJ)um' style.
Shang chi: please the asian market 'Kaatchingg!!!'
Spiderman: zolang ze sinister six niet introduceren is het weer een filler movie voor het zgnmde phase4/5/6 shit van marvel maar niks betekende hebbende zoals CM.
DS in the bla bla: Ben ik wel nieuwsgierig naar.
De rest mag regelrecht het prullebak in.

Raoulm

Avatar

Nog steeds geen gotg vol. 3 jammer

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Goed nieuws voor MoF!"

I kid you not. Toen ik de koptitel las mbt CM 2 lag ik in een deuk. Smiley face Het klopt helemaal. Het is idd goed nieuws voor mij.
Mijn weekend kan nu al niet meer kapot. Smiley face

Captain Mary Sue gaat in de herkansing. Zeker weten dat ik met kritische ogen naar CM 2 ga kijken. Mocht ook deze CM 2 sh!t zijn dan kan ik weer heerlijk gaan ranten. Mocht het werkelijk een goede film gaan worden, dan ben ik ook niet te beroerd om dat te laten horen. Either way, it's a win-win situation for me! Smiley face

Anyway volgens Deadline gaat Mulan naar 24 juli, de plek van Jungle Cruise. Die film gaat naar 30 juli. Artemis Fowl gaat naar Disney+. De nieuwe Pixar film Soul blijft nog op de plek van 19 juni.

baron nostalgia

Avatar

Alsjeblieft zeg dat was een van slechtste marvel films op goose de cat na was de film een grote feministische propaganda

Rohieth

Avatar

Kan mij na Avengers: Endgame echt helemaal niets schelen. Hopelijk falen al die films, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Want stomme Marvel-fans.

kokosnoot

Avatar

Wie weet haha ze verdient een herkansing maar dat zal ook wel bepalen of ze een captain marvel kan neerzetten of niet. Denk dat niemand hier te beroerd is voor een herkansing.

Mis het eigenlijk wel naar de bios kunnen! Anderen hier ook??

Maac

Avatar

6 november 2020 - Black Widow
12 februari 2021 - Eternals
7 mei 2021 - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
16 juli 2021 - Spider: Homecoming 3
5 november 2021 - Doctor Strange in the Multiverse of Madness
18 februari 2022 - Thor: Love & Thunder
6 mei 2022 - Black Panther 2
8 juli 2022 - Captain Marvel 2

Vertraging of niet, wat een rampzalig vooruitzicht. Kunnen we deze piek niet afvlakken?

Mothercopper

Avatar

Totale crap CM en dan komt er ook nog een deel 2 ... zucht. BP2 ook totaal overbodig. BP1 was ook al niks

556122

Avatar

@kokosnoot

Ja ik mis de bios ook enorm tis echt shit momenteel, maar zoveel films in 2 jaar lijkt me niet zo'n goed idee...ookal kan ik niet wachten om ze te zien. En CM was feministisch maar een herkansing met meer spanning zou cool zijn, ik vrees dat marvel achteruit zal blijven gaan onder controle van Disney...

Molemanski

Avatar

@mof maar het was ook gewoon een bizar slechte film. Snap niet dat dit nog een verhaal verdiend. Zit geen leven in

Aeon

Avatar

Het enigste wat ik wil weten is waar zit Loki in de rest kan me gestolen worden inclusief Captain Marvel 2 wat sowieso in de eerste al een flut film was

kokosnoot

Avatar

@ 556122 Denk dat, marvel nu ze een nieuwe fase in gaan, zichzelf weer helemaal opnieuw moeten gaan bewijzen! Voor sommige zaken zal dat niet lukken omdat de films nu minder algemeen lijken te worden (smaken verschillen immers) voor een flink deel zal dat waarschijnlijk wel lukken. Het wordt wel heel moeilijk zichzelf te overtreffen qua begin fase. Sommige projecten lijken interessant andere wat minder. De eerste uitgave zullen de meesten wel willen zien van nieuwe projecten. Als die niet echt bevredigend zijn hmm dan krijgen de vervolgen echt minder bezoekers omdat de biosgangers verpest zijn met fase I van Marvel.

CM, tja tis maar welke kant ze er mee opgaan en hoe zij die rol kan en mag invullen. Tis wel enige en laatste herkansing van CM.

ShaoKahn

Avatar

Of ik begrijp het verkeerd maar data vergelijken is toch maar moeilijk, capt marvel staat geplant voor 20TWEE-en-twintig. En dat was het meest kollige aan het hele 'nieuws' bericht. Ik ga enkel nog voor Black Widow, een film die helaas VEEL te laat komt. En ik wacht nog ff af wat spiderman moet voorstellen, de rest boeit me niets meer. Endgame is the end of an era, en daar blijft t nu ook bij.

Bluemeister

Avatar

Wat een voorbarig gelul hier allemaal, wacht gewoon totdat de films uitkomen en geef dan je mening en als je er geen zin in hebt kijk dan gewoon niet! Ik heb zoveel vertrouwen in Keving Feige en Marvel dat dit helemaal goed gaat komen, hij heeft zich al wel bewezen lijkt me.

Maac

Avatar

^Ironisch dat je anderen aanspreekt op de voorbarige aard van hun verwachtingen, maar dat je zelf niet schroomt jouw eigen verwachtingen te delen alsof deze minder voorbarig zijn.

NieuwsFilm

meest populair