De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Focus (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Glenn Ficarra en John Requa | Cast: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, e.a.
Meesteroplichter Nicky valt voor de charmes van amateurdievegge Jess, die hij de fijne kneepjes van het vak leert. Samen verdienen ze bakken met geld - totdat Nicky haar plotseling dumpt. Jaren later komen de twee elkaar opnieuw tegen als Nicky een klus uitvoert voor de rijke raceteameigenaar Garriga. Hij blijkt een relatie met Jess te hebben, waardoor Nicky voor een lastige keuze komt te staan.

#2 La Casa de Papel: El Fenomeno (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luis Alfaro en Pablo Lejarreta | Met: cast en crew La Casa de Papel
In deze documentaire wordt het onverwachte succesverhaal van de Spaanse serie La Casa de Papel (Money Heist) verteld. Toen in Spanje de kijkcijfers alsmaar daalden, werd de serie daar gecanceld na twee seizoenen. Alles veranderde toen Netflix de rechten kocht en de serie uitgroeide tot een wereldwijde hit en de cast tot ware sterren. Maar elk succesverhaal heeft natuurlijk ook zo zijn schaduwkanten.

#3 Coffee & Kareem (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dowse | Cast: Ed Helms, Terrence Little Gardenhigh, Taraji P. Henson, e.a.
De grofgebekte tiener Kareem bedenkt een plan om de nieuwe vriend van zijn moeder, de sullige wijkagent Coffee, een lesje te leren. Kareems plan werkt echter averechts, waardoor Coffee en hij de meedogenloze drugsdealer Orlando achter zich aan krijgen. De twee tegenpolen worden daardoor gedwongen samen te werken en moeten een criminele samenzwering zien te onthullen.


#4 Vacation (2015)
#5 Bullet to the Head (2012)
#6 The Purge: Election Year (2016)
#7 The Angry Birds Movie 2 (2019)
#8 Bad Neighbours 2 (2016)
#9 2:22 (2017)
#10 Asterix en Obelix: De Romeinse Lusthof (2014)


NieuwsFilm

meest populair