De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Jason Bourne (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones, e.a.
De voormalig spion Jason Bourne is op de vlucht voor de overheid en compleet van de radar verdwenen. Wanneer de eveneens ondergedoken oud-agent Nicky Parsons hem gestolen CIA-documenten bezorgt met informatie over een schimmig surveillanceprogramma dat de veiligheidsdienst wil opzetten, weigert Bourne in eerste instantie in actie te komen. Dat verandert wanneer Parsons hem confronteert met de rol die zijn overleden vader hierbij speelde.

Tigertail (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alan Yang | Cast: Tzi Ma, Christine Ko, Hong-Chi Lee, e.a.
De jonge en arme Taiwanese fabrieksarbeider Grover verliet jaren geleden zijn thuisland - en de liefde van zijn leven - om een bestaan in de Verenigde Staten op te bouwen. Daar vond hij minder geluk en succes dan verwacht. De inmiddels oudere Grover, die nu slechts een schim is van wie hij ooit was, kijkt terug op zijn oude leven terwijl hij de band met zijn dochter Angela probeert te herstellen.

The Angry Birds Movie 2 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Rice en Thurop Van Orman | Cast: Jason Sudeikis, Bill Hader, Leslie Jones, e.a.
De boze vogels Red, Bomb en Chuck zijn terug. Koning Mudbeard is heerser over een stel kwaadaardige groene varkens. Deze boef, die de gevederde vrienden verantwoordelijk houdt voor de verwoesting van zijn thuisland, wil de samenwerking met andere schurken opzoeken om de vogels eens even flink aan te pakken. De vogels en varkens worden echter gedwongen een wapenstilstand te sluiten wanneer beide partijen worden bedreigd door de heerszuchtige, met een ijskanon bewapende arend Zeta.

The Mummy (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Sommers | Cast: Brendan Fraser, Rachel Weisz, Arnold Vosloo, e.a.
De koning van Egypte vervloekt en mummificeert priester Imhotep die een affaire heeft met zijn maîtresse. Drieduizend jaar later zoekt de stoere avonturier Rick samen met bibliothecaresse Evelyn en haar klaplopende broer Jonathan naar Hamunaptra, de Stad der Doden, om deze mummie te vinden. Dat lukt, maar de groep wekt Imhotep ook per ongeluk weer tot leven. Wanneer de mummie dood en verderf begint te zaaien, is het aan het drietal om hem te stoppen.

The Secret Life of Pets (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yarrow Cheney en Chris Renaud | Cast: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, e.a.
De terriër Max leeft in een groot flatgebouw. Als zijn bazin van huis is, komen er vaak andere dieren uit de flat over de vloer. Het leven van Max komt echter volledig op zijn kop te staan wanneer zijn baasje een tweede hond in huis neemt: de knorrige bastaard Duke. Wanneer Max en Duke door hun geruzie in een hondenkennel in New York belanden, moeten ze voor het avondeten weer thuis zien te komen. Ook moeten ze het samen opnemen tegen een bende boze dieren met kwade plannen.


En verder onder meer...

Actie
Death Race (2008)

Actiekomedie
Smokey and the Bandit (1977)

Drama
Elizabeth (1998)

Familiefilm
Babe (1995)

Horror
Ouija (2014)

Komedie
Love. Wedding. Repeat (2020)
American Pie: Reunion (2012)

Romkom
Sixteen Candles (1984)

Thriller
The Mummy Returns (2001)
The Scorpion King (2002)
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
Jaws 2 (1978)
Jaws 3-D (1983)
Jaws 4: The Revenge (1987)

NieuwsFilm

meest populair