Algemeen

Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Overboard'

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

door Bram de Groot om 10:40 in Algemeen
Na heel wat thrillers, een paar kinderfilms en de oorlogsfilm Hacksaw Ridge gisteren, heeft Pathé vandaag een onvervalste komedie gratis beschikbaar gemaakt. Met onderstaande code kun je deze film bekijken via Pathé Thuis.

Met onderstaande code kun je de komedie Overboard uit 2018 met hoofdrollen voor Anna Faris, Eugenio Derbez en Eva Longoria gratis bekijken op Pathé Thuis. Tot en met 28 april zet de pay-per-view aanbieder iedere dag een film gratis online.

Code van de dag
De code van vandaag is OVERBOARD en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.


Overboard
In de komedie Overboard van regisseur Rob Greenberg ontmoeten we de playboy Leonardo, die een rijke Mexicaanse familie heeft. Als hij van een jacht valt, blijkt hij aan geheugenverlies te lijden. Kate, een alleenstaande moeder, die eerder door Leonardo voor schut werd gezet, weet hem ervan te overtuigen dat ze getrouwd zijn.

De andere eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020), Chef (2015), Night Hunter (2018), Slumdog Millionaire (2008), De Familie Slim (2017) en Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Je kan beter het orgineel met Kurt Russell & Goldie Hawn gaan kijken.

BillySavastano

Avatar

Ik dacht haar al te herkennen toen ik voorbij het artikel scrollde... hello Cindy, whats your favorite scary movie?

shellghost

Avatar

Het origineel is zoveel beter.

Sharky13

Avatar

Deze film gezien tijdens een sneak preview, wij zijn na een half uur de zaal uit gelopen. Iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Wat een enorm slechte film

NieuwsFilm

meest populair