Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'F💔ck de Liefde'

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

Gisteren werd het mysterieus met de film The Room die gratis op Pathé Thuis stond. Vandaag is het tijd voor een lekkere romkom van Nederlandse bodem. Met onderstaande code kun je deze film bekijken via Pathé Thuis.

De gratis film van vandaag op Pathé Thuis heet F💔ck de Liefde, komt uit 2019 en heeft hoofdrollen voor Bo Maerten, Thijs Römer en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Tot en met 28 april zet de pay-per-view aanbieder iedere dag een film gratis online.

Code van de dag
De code van vandaag is FCKLIEFDE en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De andere eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020), Chef (2015), Night Hunter (2018), Slumdog Millionaire (2008), De Familie Slim (2017), Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017), Hacksaw Ridge (2016) en Overboard (2018).


F💔ck de Liefde
In de romkom F*ck de Liefde van regisseurs Appie Boudellah en Lodewijk van Lelyveld scheiden Lisa en Jack. De vriendinnen van Lisa nemen haar mee op vakantie naar Curaçao. Een charmante wereldreiziger is een interessant object voor Lisa. Jack gaat feesten en ontmoet de verleidelijke Cindy. En dan is er Bo, de zus van Cindy die dol is op haar baas terwijl ze getrouwd is met Said die ook een geheim heeft voor zijn vrouw.

NieuwsFilm

meest populair