Marvel fan-made poster vs DC fan-made poster

Marvel fan-made poster vs DC fan-made poster

Van de 'What If..?' Marvel-reeks en de DC superhelden samen.

Marvel en DC beschikken beide over een grote reeks verschillende superhelden. Met Avengers: Endgame brak een andere phase aan, waarin nieuwe gezichten het overnemen van de originele Avengers. Ook DC heeft in Robert Pattinson een nieuwe Batman gevonden. Twee fan-made posters hiervan zijn ook wel de moeite waard om te delen.

De nieuwe grote gezichten voor en bij Marvel zullen waarschijnlijk Doctor Strange en Spider-Man zijn, die samen op onderstaande poster pronken. De fan-made poster is gebaseerd op de What If?-comics, waar volgend jaar ook een serie van 10 afleveringen van verschijnt op Disney+.

Wat te verwachten?
What If..? gaat over wat had kunnen zijn in het Marvel-universum. Zo zijn al twee afleveringen bevestigd: eentje rond Peggy Carter als Captain America i.p.v. Steve Rogers en T'Challa die wordt meegenomen op een jonge leeftijd door Yondu i.p.v Peter Quill, met alle gevolgen van dien...

Maar misschien zien we ook wel, net zoals dat ook in de What If..? comics het geval is, wat voor een Doctor Strange Peter Parker had kunnen zijn en hoe Stephen Steven Strange Iron Man had kunnen worden. De mooie fan-made poster is hieronder te zien.



DC-fan-made poster
Ook verscheen er een poster van alle DC-superhelden samen, waaronder ook de nieuwe gezichten met Pattinson's Batman en Dwayne 'The Rock' Johnson als Black Adam.



Welke van de twee posters vinden jullie de beste?

NieuwsFilm

meest populair