De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Wind River (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taylor Sheridan | Cast: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, e.a.
Wildjager Cory Lambert helpt de beginnende FBI-agente Jane Banner bij haar onderzoek naar de moord op een tienermeisje in een afgelegen indianenreservaat in Wyoming. De twee verschillen als dag en nacht van elkaar, maar zijn desalniettemin vastberaden om de zaak samen tot een goed einde te brengen.

#2 Midway (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, e.a.
Nog geen halfjaar na het bombardement van Pearl Harbor, gaan de overgebleven Amerikaanse troepen opnieuw de strijd aan tegen de Japanners. De mariniers van beide landen proberen in een beslissende slag de Stille Oceaan in handen te krijgen. De Amerikanen moeten daarvoor het strategische eiland Midway zien te beschermen.

#3 Transformers: Age of Extinction (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, e.a.
Vijf jaar na de verwoesting van Chicago ziet de mensheid alle robotten als vijand en zijn de Transformers nagenoeg van de Aarde verdwenen. Dat verandert wanneer Cade Yaeger, een alleenstaande vader en uitvinder, een zwaar beschadigde Optimus Prime ontdekt en hem besluit te repareren. Hij is namelijk de enige hoop in een nieuwe strijd die op dreigt los te barsten.



#4 La Corazonada (2020)
#5 Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)
#6 Crazy Rich Asians (2018)
#7 Killerman (2019)
#8 Sleepy Hollow (1999)
#9 Trouble (2019)
#10 Contraband (2012)


NieuwsFilm

meest populair