De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Penoza: The Final Chapter (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diederik van Rooijen | Cast: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, e.a.
De Zwarte Weduwe is niet dood. Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Wanneer een collega wordt lastiggevallen en Carmen de dader uit zelfverdediging doodt, wordt ze gearresteerd en uitgeleverd aan Nederland. Haar kinderen zijn in shock dat hun moeder nog leeft en er blijken ook nog genoeg mensen te zijn die nog een appeltje met haar te schillen hebben.

The Hangover (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, e.a.
Drie mannen slepen hun bevriende bruidegom mee naar Las Vegas en ontwaken daar een dag later met een enorme kater en een haperend geheugen. Dan blijkt ook nog eens de bruidegom spoorloos verdwenen te zijn. De vrienden doen hun best om te achterhalen wat er die avond gebeurd is en waar hij gebleven is om hem op tijd bij zijn bruiloft in Los Angeles te kunnen krijgen.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a.
Peter Parker is een intelligentie jongeman die bijzondere superkrachten ontwikkelt nadat hij gebeten wordt door een radioactieve spin. Hij besluit voortaan als held Spider-Man de misdaad in New York te bestrijden. Ondertussen ondergaat de rijke uitvinder Norman Osborn ook een verandering. Na een mislukt experiment, verandert hij in de doorgedraaide schurk Green Goblin. Aan Peter om hem tegen te houden.

Mean Girls (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Waters | Cast: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert, e.a.
Cady Heron gaat voor het eerst naar een Amerikaanse middelbare school na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond. Ze wordt opgenomen in het groepje van de populairste meiden, dat onder leiding staat van de gemene Regina George. Cady en Regina komen echter lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer Cady verliefd wordt op de ex van Regina. Dat is de start van een heuse bitchfight.

The Exorcism of Emily Rose (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Derrickson | Cast: Laura Linney, Tom Wilkinson, Jennifer Carpenter, e.a.
Nadat de jonge studente Emily Rose overlijdt na een exorcisme, komen de openbaar aanklager en advocate van de priester die deze uitvoerde lijnrecht tegenover elkaar te staan in de rechtszaal. Volgens justitie leed Emily aan psychotische epilepsie, maar volgens de priester waren er hogere machten in het spel en was Emily wel degelijk bezeten door het kwaad.


En verder onder meer...

Actie
Transformers: Age of Extinction (2014)
The Last Airbender (2010)
The Tuxedo (2002)
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

Actiekomedie
Rush Hour (1998)

Documentaire
Spelling The Dream (2020)

Drama
Choked: Paisa Bolta Hai (2020)

Familiefilm
Babe: Pig in the City (1988)

Fantasy
The Spiderwick Chronicles (2008)

Horror
Dead Silence (2007)

Komedie
The Hangover Part II (2011)
The Hangover Part III (2013)
Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)
Road Trip (2000)

Thriller
The Glass House (2001)

NieuwsFilm

meest populair