Netflix voegt dit nieuw toe in juli!

Netflix voegt dit nieuw toe in juli!

We hebben weer het maandelijkse overzicht voor je.

Het einde van de maand nadert en dus is het weer tijd voor een lijstje met de nieuwe toevoegingen aan Netflix. Vandaag hebben we een redelijk lijstje voor je.

The Old Guard (10 juli)
'The Old Guard' is een verfilming van de gelijknamige graphic novel van Greg Rucka. Charlize Theron speelt de soldaat Andy die niet ouder wordt en behoorlijk om haar heen kan slaan. Samen met haar team beschermt ze de niet-onsterfelijken. Maar dan wordt hun bestaan onthuld en proberen slechteriken hun krachten te reproduceren. Nieuwkomer Nile wordt ingevlogen om dit een halt toe te roepen.


Insidious: Chapter 3 (1 juli)
Een nieuw verhaal van terreur begint voor een tienermeid en haar familie. Dat speelt zich af voor het verhaal van de Lamberts en onthult meer mysteries van The Further.


Miami Vice (1 juli)
Miami Vice detectives Sonny Crockett en Ricardo Tubbs krijgen de opdracht undercover te gaan, om drie aan elkaar gerelateerde moorden op te lossen. Hiervoor moeten zij zich voordoen als drugtransporteurs, die zendingen Zuid-Florida binnenloodsen. Sonny krijgt bovendien een affaire met Isabella, de vrouw van één van de drugsdealers.


Gladiator (1 juli)
Keizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avontuern wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.


Grease (1 juli)
Het stel Danny en Sandy krijgt een vakantieromance, maar die wordt verstoord als ze hun eigen leventje weer oppakken. Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van een groepje vrienden. En Sandy vindt Danny achteraf toch niet zo leuk en lief als in de vakantie.


San Andreas (1 juli)
Het verhaal van San Andreas: 3D speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon reist van Los Angeles naar San Francisco met een onconventioneel vervoermiddel waarvan momenteel nog onduidelijk is wat het is. Hij maakt de reis om het goed te maken met zijn ex-vrouw en zijn kinderen, die momenteel bij een andere vent wonen


Catch me If You Can (1 juli)
De jonge Frank Abagnale wordt gezocht voor oplichting, omdat hij voor miljoenen dollars aan valse checks heeft ingewisseld. Om uit handen te blijven van de FBI vermomt hij zich op vele manieren.


Step Up: All In (9 juli)
Alle sterren van de vorige Step Up-films komen bij elkaar om in Las Vegas de strijd met elkaar aan te gaan, in de hoop een carrièreveranderende overwinning te boeken.


Superjuffie (10 juli)
Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is of ze hoort hulp roepen, neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in 'Superjuffie'. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Ze heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. Maar zijn deze nieuwe krachten wel handig?


Don't Think Twice (22 juli)
Volgt de leden van een rommelige improvisatieclub bestaande uit Birbiglia zelf en verder ook nog Gillian Jacobs, Keegan-Michael Key, Chris Gethard, Kate Micucci en Tami Sagher. De hechte groep weet niet wat het meemaakt wanneer één van de leden de rest voorbijstreeft. Plotseling ontstaat het besef dat niet iedereen het zal gaan maken.


The Nun (23 juli)
Als een jonge non zelfmoord pleegt, wordt een priester daarop af gestuurd om haar zelfmoord te onderzoeken.


Zombieland: Double Tap (23 juli)
Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. In deze actie komedie moeten de vier zombie killers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Dave Callaham.


The Kissing Booth 2 (24 juli)
De liefdesavonturen van Elle, Noah en Lee gaan verder.


NieuwsFilm

meest populair