Algemeen

Amazon Prime Video voegde heel wat topfilms toe

Het was eigenlijk best een lekkere week.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Het zijn lekker wat nieuwe films op Amazon Prime Video. Daar verschenen een stuk of tien nieuwe titels op, waaronder een paar behoorlijk grote titels. We zetten ze voor je op een rij.

Batman: Hush (2019)
In deze animatiefilm wordt Batman geteisterd door een schurk die zich Hush noemt. Zijn rol als Batman evenals zijn privéleven als Bruce Wayne worden ondersteboven gegooid door de geheimzinnige schurk. In de tussentijd heeft hij echter al zijn handen vol aan Catwoman. Tot overmaat van ramp weet Hush andere bekende vijanden van Batman in zijn snode plannen te betrekken, zoals onder meer The Joker en The Riddler.


Elliot: The Littlest Reindeer (2018)
Als Blitzen aankondigt dat hij op 21 december met pensioen gaat, heeft het kleine paardje drie dagen de tijd om zijn levenslange droom te vervullen om in het team van de Kerstman te komen.


Fast & Furious 6 (2013)
In het zesde deel van de Fast and Furious-franchise staan Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en hun team opnieuw aan de verkeerde kant van de wet wanneer ze een grote overval plannen in de straten van Europa. FBI agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit hun echter op de hielen om deze misdaad voorkomen.


Fast & Furious 7 (2015)
Nadat ze Owen Shaw en zijn crew verslagen hebben, kunnen Dominic Toretto, Brian O'Connor en de rest van de crew weer naar de Verenigde Staten terugkeren. Eindelijk is er weer de mogelijkheid om een gewoon leven te leiden. Maar Owens oudere broer, Ian Shaw is uit op wraak en brengt de levens van de hele crew in gevaar. Nadat ze horen van Hans dood, gaat de crew er op uit om de man die één van hun leden vermoordde te grazen te nemen, voordat hij zijn slag kan slaan.


Freaks (2018)
Een geestelijk niet helemaal gezonde en paranoïde vader laat zijn 7-jarige dochter Chloe niet uit het huis, omdat de wereld buitenshuis volgens hem ontzettend gevaarlijk is, waar hij haar dan ook herhaaldelijk voor waarschuwt. Maar dan verschijnt de mysterieuze Mr. Snowcone ten tonele, en hij overtuigt het meisje om te ontsnappen. Als ze haar voordeur uitstapt, ontdekt de dappere Chloe een bizarre, bedreigende en mysterieuze nieuwe wereld. Samen met Mr. Snowcone begint ze aan een vergaande queeste naar familie, vrijheid en wraak.


Miami Vice (2006)
Miami Vice detectives Sonny Crockett en Ricardo Tubbs krijgen de opdracht undercover te gaan, om drie aan elkaar gerelateerde moorden op te lossen. Hiervoor moeten zij zich voordoen als drugtransporteurs, die zendingen Zuid-Florida binnenloodsen. Sonny krijgt bovendien een affaire met Isabella, de vrouw van één van de drugsdealers.


Wij (2018)
Tijdens een bloedhete zomer in een dorpje aan de Belgisch-Nederlandse grens, speelt een groepje van acht tieners gekke spelletjes om de monotoonheid van het bestaan te doorbreken. Ze dagen elkaar uit en worden al snel seksueel actief met elkaar.


A Million Ways to Die in the West (2014)
Een schapenhouder vlucht weg voor een vuurgevecht, waarop zijn vrouw (Amanda Seyfried) hem besluit te verlaten. Op dat moment moeten de problemen nog beginnen. De mysterieuze vrouw (Charlize Theron) van een crimineel rijdt het dorp binnen en helpt de boer moed te verzamelen. Maar dan verschijnt plots haar criminele echtgenoot, gespeeld door Liam Neeson, en de boer moet zijn eer verdedigen. Silverman speelt een hoertje die letterlijk alles doet voor geld, maar ze weigert naar bed te gaan met haar verloofde (Giovanni Ribisi) aangezien ze hiermee wil wachten tot na het huwelijk.


Citizen K (2019)
Michail Chodorkovski profiteerde van de chaos die volgde na de val van de Sovjet-Unie en wist een fortuin te vergaren waardoor hij een van de rijkste mannen in Rusland werd. Samen met de andere rijke oligarchen bezat hij niet alleen kapitaal maar ook macht en invloed binnen de Russische politiek. Toen Poetin aan de macht kwam veranderde dit echter in korte tijd en werd Chodorkovski van corruptie beschuldigd en gearresteerd.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Zojuist Freaks gekeken. Apart filmpje. Ik vond hem wel leuk maar denk niet dat het voor iedereen is.

STYD

Avatar

Waarom hebben ze nog steeds geen ideal, echt jammer. Wil er graag gebruik van maken

NieuwsFilm

meest populair