Netflix voegt deze topfilms toe in augustus

Het wordt geen verkeerde maand!

Netflix komt met heel wat nieuwe films in augustus. Ga dus maar niet uit van een rustig maandje! We zetten hieronder de nieuwe titels voor je op een rij.

1 augustus

The Nutty Professor II: The Klumps
Sherman Klump wil dolgraag met Denise trouwen, maar hij is bang dat zijn onbeschofte alter-ego Buddy Love de boel zal verpesten. Hij besluit daarom het gen dat Buddy veroorzaakt te verwijderen uit zijn lichaam, hoewel de gevolgen daarvan onbekend zijn.


American Sniper
'American Sniper' is gebaseerd op de memoires van Navy SEAL Chris Kyle, geschreven door Scott McEwen en Jim DeFelice. Navy SEAL Chris Kyle is de dodelijkste schutter aller tijden en wordt door zijn vijanden "de duivel" genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme die na 9/11 van start ging.


Seed of Chucky
De goedaardige pop Glen is een wees, voortgekomen uit de bizarre relatie tussen de duivelse moordlustige pop Chucky en zijn minstens zo gestoorde bruid Tiffany. Wanneer er plannen zijn om een film te maken over de gruwelijke misdaden van zijn ouders, vertrekt Glen naar Hollywood om zijn bloeddorstige vader en moeder opnieuw tot leven te wekken. Het gezin blijkt echter niet zo goed met elkaar overweg te kunnen. Chucky kan niet geloven dat zijn zoon niet te porren is voor een goede moordpartij. En Tiffany kan niet geloven dat haar favoriete actrice Jennifer Tilly in de film zal meespelen!


The Lego Movie
Lego: The Piece of Resistance vertelt het verhaal van een gewoon Lego mini-figuurtje, dat voor de Master Builer wordt aangezien. Hij wordt daarom gerecruteerd om zich op een queeste te begeven om een gemene Lego-tyrant te stoppen, die het snode plan heeft het universum bij elkaar te lijmen.


The Judge
Hank Palmer is een beroemde advocaat die terugkeert naar zijn geboortedorp om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen. Zijn vader, de plaatselijke rechter, wordt verdacht van moord na een aanrijding. Ondanks het feit dat de twee van elkaar vervreemd zijn, besluit Hank zijn vader in de rechtszaal te verdedigen en de banden met zijn vervreemde familie aan te halen.


American History X
Danny Vinyard wordt beïnvloedt door z'n oudere broer, de skinhead Derek. Dereks haat tegen andere rassen komt voort uit de moord op zijn vader. Hij belandt zelf ook in de gevangenis wegens moord en komt er achter dat hij door zijn eigen bende verraden is. Dan besluit Derek een aantal mensen, waaronder z'n broertje, een lesje te leren


Duplicity
Claire Stenwick en Ray Koval zijn twee geliefden die beide werken als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street. Wanneer ze door hun respectievelijke bazen bedrogen worden en de kans krijgen een waardevol product te stelen besluiten ze samen te werken.


Bumblebee
Bumblebee speelt zich af in 1987 en dus voor alle Transformers-films. Charlie, die net achttien is, vindt de Volkswagen, repareert hem en bouwt zo een band met hem op


Teenage Mutant Ninja Turtles
De stad heeft helden nodig. Duisternis omhult New York City, nu Shredder en zijn Foot Clan een ijzeren grip op alles heeft, van politie tot politici. De toekomst ziet er niet goed uit, totdat vier onwaarschijnlijke helden opstaan en hun lotsbestemming al de Teenage Mutant Ninja Turtles ontdekken: Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo. Samen met verslaggeefster April O’Neil en haar cameraman Vernon Fenwick moeten zij de stad zien te redden.


Panic Room
Meg Altman heeft net een echtscheiding achter de rug heeft en betrekt samen met haar dochter tje Sarah een appartement in hartje New York. Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, bedoeld als toevluchtsoord in geval van inbraak.


5 augustus

Mean Girls 2
Het verhaal volgt scholier Jo die vrienden wordt met buitenstaander Abby. In ruil hiervoor betaalt de vader van laatstgenoemde de studie van Jo. Het duo neemt het samen op tegen de "mean girls” van de school, ook wel de Plastics. Maar dan komt Abby erachter dat haar nieuwe vriendin niet helemaal eerlijk is geweest.


7 augustus

Work It
De dansfilm 'Work It' van Netflix gaat over Quinn, wier aanvraag voor haar droomuniversiteit helaas afhangt van hoe goed ze het doet bij een bepaalde danswedstrijd. Daarom vormt ze een dansgroep om het op te nemen tegen de beste dansers van de school. Eén probleem: ze moet helaas zelf ook nog leren dansen...


14 augustus

Project Power
In New Orleans is er een opmars bezig van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Terwijl sommigen onzichtbaar worden of een kogelvrije huid kweken, kan het voor anderen de dood betekenen. Het bestaan van de pil zorgt voor een toename van misdaden in de stad, waarna een lokale agent de handen in elkaar slaat met een dealer en de voormalig soldaat Art om de criminele groep achter deze handel te stoppen.


The Break-Up
Als Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft...


15 augustus

No Strings Attached
Emma Franklin (Natalie Portman) en Adam Kurtzman (Ashton Kutcher) zijn al lange tijd goede vrienden, die met elkaar het bed induiken en denken dat dit geen invloed zal hebben op hun vriendschap. Dat heeft het natuurlijk wel, en de twee moeten er voor hun zelf achter zien te komen of ze hun vernieuwde relatie kunnen laten werken.


20 augustus

Smallfoot
Een Yeti is ervan overtuigd dat gekke, kleinvoetige wezens genaamd 'mensen' echt bestaan.


A Star is Born
Een onschuldig showbizzmeisje wordt verliefd op een gevestigde acteur, maar hun carrières gaan een verschillende richting op.


29 augustus

Footloose
Ren McCormack, een rebelse tiener die naar een plattelandsdorpje verhuist waar niks te doen is. Rockmuziek is er verboden, net als dansen. En dan komt net 'prom night' eraan, het eindexamenbal waar Amerikaanse tieners altijd al jarenlang naar uit kijken. No way laat Ren het gebeuren dat zijn prom night een dooie bedoening gaat worden. Hij wil de dorpsjeugd wakker schudden om in opstand te komen tegen hun strenge ouders. Tegelijk wordt Ren verliefd op de knappe Airle, een typische Amerikaanse girl next door. Er is echter een probleem: zij is de dochter van dominee Shaw Moore. En hij is nou net de man die het dorp in een ijzeren greep houdt met al zijn rare regels uit het jaar nul.


NieuwsFilm

meest populair