Wordt 'Zack Snyder's Justice League' een miniserie of film?

Wordt 'Zack Snyder's Justice League' een miniserie of film?

Volgende maand wordt er meer duidelijk rond de grootse DC-film.

In 2021 moet op de nieuwe streamingdienst HBO Max Zack Snyder's Justice League verschijnen. Het is nog onduidelijk of deze compleet andere versie van de Justice League-bioscoopversie een film of een miniserie wordt.

Volgende maand krijgen we te horen wat Warner Bros. en regisseur Zack Snyder van plan zijn, en wel tijdens het groots aangekondigde DC FanDome. Snyder kon tijdens Justice Con niet veel onthullen over zijn versie. Eerder werd duidelijk dat Zack Snyder's Justice League een film van zo'n 4 uur wordt of een serie met zes hoofdstukken.

Eigenlijk verscheen er alleen de gave clip met de zwarte Superman. "Je zult daar ook op moeten wachten," aldus Snyder op de vraag of het een film of serie wordt. Ook de trailer én definitieve titel verschijnen pas volgende maand.

DC FanDome vindt plaats op 22 augustus
Op 22 augustus zal het enorme DC FanDome-evenement plaatsvinden. Waarschijnlijk krijgen we dan ook meer te horen over de andere films én series die in productie zijn of moeten gaan. Denk bijvoorbeeld aan The Batman en Black Adam.

NieuwsFilm

meest populair