Amazon Prime Video voegt deze films nieuw toe in september!

Amazon Prime Video voegt deze films nieuw toe in september!

September wordt een behoorlijk toffe maand.

Amazon Prime Video heeft een prima maand voor ons in het verschiet. Vandaag vertellen we je welke nieuwe films we allemaal mogen verwachten in de maand september.

Western Stars (14 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bruce Springsteen, Thom Zimny | Cast: Bruce Springsteen
Springsteen geeft in deze docu een live-performance van zijn nieuwe album. Dit doet hij in zijn schuur voor een kleine groep mensen. De film laat het concert zien en blikt terug op belangrijke momenten in zijn leven en vooruit op wat er nog te wachten staat.


Bohemian Rhapsody (15 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek en buitengewone zanger Freddie Mercury. Hij wist stereotyperingen aan de kant te schuiven en een van de meest geliefde entertainers van de wereld te worden. We zien de stormachtige opkomst van de band, de teloorgang en het immense succes dat de band wachtte toen het zijn legendarische optreden tijdens Live Aid speelde.


Terminator: Dark Fate (15 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Miller | Cast: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes
Terminator: Dark Fate' volgt een jonge vrouw, Dani Ramos genaamd, uit Mexico City. Ze raakt betrokken bij de oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als 'Terminators'. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Vervolg op 'T2: Judgment Day'.


All-in: The Fight for Democracy (18 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lisa Cortes en Liz Garbus
Deze documentaire kijkt naar de geschiedenis en het huidige activisme tegen het onderdrukken van stemmers. In de Verenigde Staten is er namelijk sprake van de vrij bizarre praktijk waarbij kiezers ontmoedigd wordt om daadwerkelijk te gaan stemmen. De documentaire neem teen stelling in tegen deze schadelijke praktijk.

Ford v Ferrari (18 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Roberta Sparta, Caitriona Balfe, Christian Bale, Matt Damon
Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale in Le Mans '66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.


Just Mercy (27 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Marcus A. Griffin Jr., Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson
Just Mercy is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, een getalenteerde jonge advocaat die er alles aan doet om de meest kwetsbare mensen in de Verenigde Staten te verdedigen in de rechtbank en te vechten voor gelijke rechten in een systeem dat dit niet altijd toelaat.


Motherless Brooklyn (27 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Norton | Cast: Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Bobby Cannavale
Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad. Het mysterie leidt hem van jazzclubs in Harlem, waar de gin rijkelijk vloeit, naar de ruige sloppenwijken van Brooklyn en uiteindelijk naar de luxueuze vertrekken van de machthebbers van New York. Lionel gaat de strijd aan met boeven, corruptie en de gevaarlijkste man van de stad, uit respect voor zijn vriend en om de vrouw te redden die weleens zijn eigen redding zou kunnen zijn.


Cats ( 30 september )
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Hooper | Cast: Francesca Hayward, Taylor Swift, Idris Elba, Laurie Davidson
Cats van Universal Pictures en Working Title is een vernieuwende filmbewerking van de wereldberoemde Andrew Lloyd Webber-musical met een sterrencast bestsaande uit o.a. James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward. Oscarwinnaar en regisseur Tom Hooper (The King's Speech, Les Misérables, The Danish Girl) maakt gebruik van nieuwe technologie om zijn castleden te transformeren.


Dolittle ( 30 september )
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Gaghan | Cast: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent
De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.


The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (30 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Hill | Cast: Awkwafina, Clancy Brown, Tom Kenny, Bill Fagerbakke
SpongBob SquarePants, zijn beste vriend Patrick en de rest van de groep uit Bikinibroek zijn te zien in hun eerste CGI SpongeBob bioscoopfilm: The SpongeBob Movie: Sponge on the Run. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden.


NieuwsFilm

meest populair