Natalie Portman arriveert in Australië voor opnames 'Thor: Love and Thunder'

Natalie Portman arriveert in Australië voor opnames 'Thor: Love and Thunder'

Eindelijk weer wat vooruitgang voor de veelbelovende sequel op Thor: Ragnarok!

Volgens The Daily Mail is Oscarwinnaar Natalie Portman aangekomen in Australië om spoedig te beginnen met de opnames van Thor: Love and Thunder. Portman maakte in 2011 haar debuut als Jane Foster in Thor, was daarna te zien in Thor: The Dark World, maar niet in Thor: Ragnarok. Ze was wel nog heel kort te zien in Avengers: Endgame.

Na jaren van afwezigheid zal Portman nu terugkeren naar de wereld van Thor, maar dan wel in een heel andere hoedanigheid. Foster wordt namelijk de vrouwelijke Thor in Taika Waititi's Love and Thunder. Dat idee komt rechtstreeks uit de strips, waarin het personage kanker krijgt en zich met hulp van Asgard waardig toont om de hamer Mjolnir te claimen. In de strips is het echter wel zo dat elke keer als Foster verandert in Thor dat haar behandelingen voor kanker teniet worden gedaan.

Sneller dan verwacht?
Portman liet zelf eerder weten dat de opnames van de vierde Thor-film pas begin 2021 van start zouden gaan. Haar aankomst in Australië lijkt er echter op te duiden dat de opnames spoediger zullen beginnen, na eerder dit jaar te zijn uitgesteld wegens de coronacrisis. Het kan natuurlijk ook zijn dat Portman en haar familie eerder naar Australië zijn verhuisd om het land te verkennen.

NieuwsFilm

meest populair