'The Flash' wordt precies zoals 'It: Chapter Two' volgens regisseur

'The Flash' wordt precies zoals 'It: Chapter Two' volgens regisseur

Emotioneel, grappig en een beetje spannend.

The Flash van regisseur Andy Muschietti gaat qua toon veel lijken op zijn eerdere films It (2017) en It: Chapter Two (2019). Dat heeft de filmmaker onthuld tijdens het tweede deel van DC FanDome.

"Mijn film gaat qua toon niet licht of duister worden, maar juist van alles wat bevatten, dus precies zoals mijn eerdere films", vertelt Muschietti tijdens een Q&A met fans over de eerste solofilm van Ezra Millers Barry Allen. "Dus wat je zult zien in deze film is niet alleen een ontzettend emotioneel verhaal, maar ook een hoop plezier, een geweldig avontuur en een vleugje spanning hier en daar".

Miller zelf was ook aanwezig en ging onder meer in op zijn nieuwe superheldenpak, waarvan fans eerder al een voorproefje kregen.

"Ik heb het nieuwe kostuum nog niet in het echt mogen aanschouwen, maar ik weet gewoon dat het fantastisch wordt. Het wordt een mix van vertrouwde en nieuwe elementen", vertelt de acteur, die nog steeds onder vuur ligt voor een video waarin hij een vrouw aanvalt. "Ik heb ook gehoord dat het minder zwaar zal zijn dan mijn vorige kostuum, maar meer mag ik denk ik nog niet zeggen".

The Flash moet in juni 2022 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair