Nederlandse box-office: 'Tenet' in vierde week goed voor ruim 5 ton

Nederlandse box-office: 'Tenet' in vierde week goed voor ruim 5 ton

'The Secret: Dare to Dream' en 'The War With Grandpa' goed van start

De Nederlandse box office is deze week in zijn totaliteit weer wat meer ingezakt. Wel zijn er een aantal films die het alsnog goed doen voor deze coronatijd. Dit zijn de cijfers van deze week.

Tenet
De laatste Christopher Nolan film Tenet staat nu al vier weken op nummer 1. Deze week zakt de vierde week met 2 ton naar exact € 508.275. Daarmee heeft de film nog maar 7 ton nodig om in de top 3 best bekeken films van 2020 te komen.

The Secret: Dare to Dream
Twee van de drie grote nieuwe releases komen uitstekend binnen en stoten Alles is zoals het zou moeten zijn van de tweede plek. The Secret: Dare to Dream opent met € 130.843, Robert de Niro's The War With Grandpa opent in minder bioscopen, maar verdient wel € 100.611



David Copperfield
Vorige week hebben we gemeld dat we zouden letten op The Personal History of David Copperfield. Die film opende echter redelijk matig, met € 37.000. De film opende echter maar in 60 bioscopen.



Volgende week is er niet veel te beleven in de bioscoop. Uit het schamele releaseschema pakken we er toch maar ééntje uit: Endless met Famke Janssen.



NieuwsFilm

meest populair