De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Social Dilemma (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Orlowski | Cast: Skyler Gisondo , Kara Hayward, Vincent Kartheiser, e.a.
In dit docudrama komen oud-medewerkers van onder meer Facebook en Google aan het woord om te vertellen over de gevaarlijke impact van social media. De technologie die ons verbindt, beïnvloedt ook ons gedrag om meer winst te halen uit advertenties. Hele generaties groeien volgens deze experts op met een laag zelfbeeld en worden geconfronteerd met nepnieuws en complottheorieën.

#2 Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, e.a.
Nadat de Impossible Mission Force door de CIA wordt ontbonden, beginnen geheim agent Ethan Hunt en zijn bondgenoten een eigen oorlog tegen The Syndicate. Deze internationale terreurorganisatie, die bestaat uit afvallige spionnen, wil de wereld vernietigen. Ook krijgt Hunt te maken met de mysterieuze dubbelagent Ilsa Faust, wiens loyaliteit een groot raadsel blijft.

#3 The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a.
Arvin Russell groeit als zoon van een oorlogsveteraan op het afgelegen platteland op als man van goede wil, maar wordt daar geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.



#4 Primal (2019)
#5 Pets United (2019)
#6 All the Money in the World (2017)
#7 Sing (2016)
#8 El practicante (2020)
#9 Love, Guaranteed (2020)
#10 The Informer (2019)


NieuwsFilm

meest populair