Celebrity

Stemt Harry Styles op Trump of Biden? (Als hij mocht stemmen)

Zelfs onder Britten blijkt presidentskandidaat Joe Biden populair

door FilmTotaal om 10:02 in Celebrity
Er zijn maar weinig acteurs in Hollywood die op de Republikeinse Donald Trump gaan stemmen volgende week tijdens de verkiezingen (althans, maar weinig die ervoor uitkomen). En zelfs beroemdheden die niet eens mogen stemmen, lijken vooral achter de Democraat Joe Biden te staan, zoals Harry Styles.

In een tweet geeft Styles aan dat, als hij zou mogen stemmen in de VS, hij zou stemmen op Biden. Hij retweet hierbij een filmpje (met voice-over van Brad Pitt!) van de oud-vicepremier Biden, die gedurende één minuut te zien is terwijl hij mensen knuffelt, handen schudt en glimlacht.

Biden als president van Hollywood
Harry Styles is niet bepaald een uitzondering betreft zijn voorkeur voor Biden. Trump blijkt maar bij weinig beroemdheden populair te zijn. Iedereen lijkt hem liever niet voor nog vier jaar als president van de Verenigde Staten te zien, van Emma Thompson tot Chris Evans en van Jennifer Lawrence tot Cardi B.

Gelukkig voor Trump kan hij nog wel op wat steun hier en daar rekenen. Zo vindt Jon Voight, de vader van Angelina Jolie, dat alleen Trump de wereld kan redden en dat Biden vooral heel veel liegt. Styles is het daar toch echt niet mee eens. "If I could vote in America, I'd vote with kindness," zegt hij in zijn tweet, waarmee hij refereert naar de slogan van zijn tweede soloalbum Fine Line, die luidt: "Treat People with Kindness".

NieuwsFilm

meest populair