Met deze schurken kan de DCEU nu al een 'Injustice League' samenstellen

Zack Snyder kan aan de slag...

De laatste weken werd bekend dat zowel Jared Leto als Joe Manganiello terugkeren in Zack Snyder's Justice League. Dat maakt de officiële oprichting van de Injustice League ineens een stuk dichterbij...

Welke schurken kunnen we in de toekomst dan in dit team verwachten? In de DCEU lopen al heel wat schurken rond die best eens een kans hebben.

Lex Luthor

Gespeeld door: Jesse Eisenberg | Eerder gezien in: Batman v Superman: Dawn of Justice

Lex Luthor, het meesterbrein en grootste vijand van Superman, zagen we in Batman v Superman en in Justice League (2017). Lex Luthor was lid van Injustice League en zette zelf de Legion of Doom op.



Deathstroke

Gespeeld door: Joe Manganiello | Eerder gezien in: Justice League, after credit scène

Daar is Deathstroke zelf, die we uiteraard "a league of our own" zagen opstarten in de Justice League credit scène. De bedoeling was dat hij de hoofdrol zou krijgen in The Batman met Ben Affleck. Zoals we inmiddels weten ging dat niet door.



Joker

Gespeeld door: Jared Leto | Eerder gezien in: Suicide Squad

We zagen Joker heel kort in Suicide Squad, maar eigenlijk hebben we weinig van de Jared Leto-versie gezien. Hij komt binnenkort wel in Zack Snyder's Justice League terug. Joker was lange tijd prime member van de Injustice League.



Black Manta

Gespeeld door: Yahya Abdul-Mateen II | Eerder gezien in: Aquaman

De aartsvijand van Aquaman is van oorsprong natuurlijk Black Manta. David Hyde, zoals hij in het echt heet, was maar één keer lid van de Injustice League, maar kwam regelmatig terug als lid van de Legion of Doom.



Cheetah

Gespeeld door: Kristen Wiig | Te zien in: Wonder Woman 1984

Oké, oké. Cheetah hebben we - mede door het coronavirus - nog niet op het witte doek gezien. We moeten dus nog maar afwachten of Kristen Wiig het gaat overleven. Zo ja, is zij zeker een kandidaat.



Gerucht: Reverse Flash

Gespeeld door: n.n.b. | Te zien in: The Flash

Voor de laatste spelen we een beetje vals. Reverse Flash was nooit echt lid van de Injustice League, maar wel van de Legion of Doom. Eobard Thawne naast deze sterke groep zien, dat zien wij wel zitten!



NieuwsFilm

meest populair