'Honest Thief' pakt laatste koppositie in box office voor sluiting bioscopen

'Honest Thief' pakt laatste koppositie in box office voor sluiting bioscopen

Bioscopen haalden nog 1,7 miljoen binnen

Helaas zijn de bioscopen deze week weer dichtgegaan. Dat betekent dat de weekendcijfers van afgelopen weekend voorlopig de laatste cijfers zijn. FilmTotaal heeft het laatste overzicht.

Best verrassend: Honest Thief heeft deze week voor het eerst sinds het uitkomen van de film de eerste plaats in de box office gepakt. De film pakt die positie over van After We Collided, die de laatste drie weken op 1 genoteerd stond. De film, met Liam Neeson in de hoofdrol, noteerde een verkoopcijfer van €252.000.

The Craft
De nieuwe films in de bioscoop, waaronder Horizon Line en The Craft: Legacy, doen het best aardig in hun eerste en (voorlopig) laatste week. Ze leveren respectivelijk €96.000 en €89.000 euro op.

Totaal
De bioscopen draaide deze week nog maar voor 1,7 miljoen aan omzet: een dieptepunt in het licht van de ruim 2 miljoen die de bioscopen de laatste weken in het laatje kregen. Komende tijd hadden er best wel wat leuke films in de bioscoop gaan draaien, dus is het extra zuur dat de bioscopen nu twee weken dicht gaan.

Geen tips
Uiteraard zijn er deze week geen films waar je de komende tijd in de bioscoop van kunt genieten, maar op FilmTotaal vind je uiteraard wel regelmatig kijktips en tips voor nieuwe films op alle streamingdiensten. Welke film kijk jij naar uit?

NieuwsFilm

meest populair