Algemeen

'Roald Dahl's The Witches' nieuwe koploper in Nederlandse box office

Honest Thief zakt flink terug...

door Niels van Arkel om 12:35 in Algemeen
De bioscopen zijn alweer een paar dagen open en met een 'redelijk volle' decembermaand voor de deur wordt de box-office weer echt interessant. Dit zijn de cijfers van deze week.

Er zijn iets meer kaarten verkocht dan vorige week: met 176 kaartjes gestegen naar 2361. Ook de opbrengst is iets hoger, namelijk €1.730.993.

The Witches
We hebben deze week ook een nieuwe koploper: Roald Dahl's The Witches met Anne Hathaway komt nieuw binnen met een opbrengst van €218.920. De nummer 2 van vorige week, Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest, stijgt ook tot ruim 2 ton.Honest Thief
Honest Thief valt langzaam terug. De film met Liam Neeson ving deze week nog €184.532, 14,9% minder dan vorige week.All My Life
The Witches is uiteraard de hoogste nieuwe binnenkomer, maar ook All My Life (€98.287) en Fatman (€60.972) komen in de top-10 binnen.Deze week verschijnt Monster Hunter van actieregisseur Paul W.S. Anderson met een hoofdrol voor Milla Jovovich. Verder verschijnen ook komediefilm The Comeback Trail en dramafilm Let Him Go. Kijk voor alle nieuwe releases op de bioscoopagenda van FilmTotaal.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Monster hunter en let him go zijn de decemberfilms voor mij.

NieuwsFilm

meest populair