Hoofdrolspeler Michael B. Jordan gaat 'Creed III' definitief regisseren

Hoofdrolspeler Michael B. Jordan gaat 'Creed III' definitief regisseren

Zijn tegenspeelster Tessa Thompson heeft het verklapt...

Na de geslaagde regie van Ryan Coogler bij Creed (2015) en Steven Caple Jr. bij Creed II (2018) ging enkele maanden geleden het gerucht dat hoofdrolspeler Michael B. Jordan het derde deel in de franchise zelf zou gaan leiden. Sindsdien was het een beetje stil. Tot nu.

Want onlangs bevestigde Tessa Thompson tegenover Josh Horowitz van MTV dat Jordan inderdaad de leiding zal hebben over Creed III.

Hiermee lijkt ze ook gelijk haar eigen deelname als zijn liefdespartner Bianca weer te bevestigen, evenals Phylicia Rashad als moeder Mary Anne Creed. Over de medewerking van Sylvester Stallone als mentor Rocky Balboa (waar tevens andere plannen voor zijn) is vooralsnog niks bekend.

Sexiest Man Alive 2020
Thompson grapte over bovenstaande bekroning van Jordan: "Ik heb er niet met hem over gesproken omdat ik ga doen alsof het niet is gebeurd. We gaan nog een 'Creed' maken en ik heb de meest sexy man ter wereld niet nodig om... nou ja, je weet wat ik bedoel. Het zal voor mij enkel munitie zijn als hij met mij in discussie gaat als regisseur, dan ga ik hem gewoon vertellen dat hij de sexiness wat moet verminderen".

Jordan heeft in ieder geval ruim de tijd om de sequel voor te bereiden, want Thompson is begin volgend jaar eerst nog bezet met de opnames van MARVEL's Thor: Love And Thunder waarin ze terugkeert als Valkyrie.

NieuwsFilm

meest populair