Deze 15 films verschenen nieuw op Amazon Prime Video

Deze 15 films verschenen nieuw op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video beleefde echt een nette week.

Het was een rustig, maar toch prima weekje op Amazon Prime Video, vol topfilms die nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry
Als de vrouw van Nick Dunne spoorloos verdwijnt, probeert hij erachter te komen wat er precies aan de hand is. Een complicerende factor is dat hijzelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.

Minions (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda, Pierre Coffin | Cast: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney
De Minions beginnen als eencellige gele organismes en ontwikkelden zich mettertijd tot de Minions die we kennen, als dienaren voor de meest verwerpelijke meesters. Na een heleboel van hen per ongeluk gedood te hebben - van de Tyrannosaurus Rex tot Napoleon - hebben de Minions geen meester meer om te dienen en worden ze depressief. Maar één van hen, die Kevin heet, heeft een plan. Samen met de tienerrebel Stuart en de lieftallige kleine Bob reizen ze over de wereld om een nieuwe baas te vinden om te dienen. Het trio vindt de volgende potentiële meester in de vorm van Scarlet Overkill (Bullock), 's werelds eerste vrouwelijke superslechterik. Ze reizen van het ijskoude Antarctica naar het New York van de jaren zestig en uiteindelijk naar Londen. Daar staat ze al snel voor hun grootste uitdaging ooit: het redden van de Minions... van uitroeiing.

48 Hrs. (1982)
Bekijk de afbeeldingRegie: Walter Hill | Cast: Nick Nolte, Eddie Murphy, Annette O'Toole, Frank McRae
Jack Cates is een rechercheur bij de politie van San Francisco, die een paar copkillers op het spoor is. Hij kan wel wat hulp gebruiken en bedenkt dat Reggie Hammond hem daarbij van dienst kan zijn, omdat de moordenaar diens ontsnapte en gevaarlijke celmaatje was. Reggie zit echter een gevangenisstraf uit.

Another 48 Hrs. (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Walter Hill | Cast: Eddie Murphy, Nick Nolte, Brion James, Kevin Tighe
Cates en Reggie moeten de drugsbaron Iceman ontmaskeren, maar daarvoor verschieten ze eerst een arsenaal aan kogels, slaan ze bijna het hele milieu buiten westen en bezorgen ze de glashandel een topjaar.

Coming to America (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Landis | Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, John Amos
De Afrikaanse prins Akeem is klaar voor het huwelijk. Z'n traditionele ouders hebben al een kandidaat gevonden, maar Akeem ziet dat niet zitten. Hij wil een vrouw met een eigen mening die van hem houdt om wie hij is. Om een onbevooroordeelde bruid te vinden trekt hij met z'n bediende Semi naar de Verenigde Staten.

Beverly Hills Cop (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Brest | Cast: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher
De goedgebekte en eigenzinnige Detroit-agent Axel Foley komt altijd in conflict met zijn superieur, omdat hij de zaken op zijn eigen manier regelt en niet volgens het boekje. Wanneer zijn beste vriend wordt vermoord, vertrekt Axel in zijn oude rammelbak naar Beverly Hills om de moordenaars op te sporen.

Dreamgirls (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Danny Glover
Deena, Lorraell en Effie hebben een droom en een voornemen: ze zijn vast van plan om met elkaar beroemde zangeressen te worden. Hun zanggroepje, The Dreamettes, trekt de aandacht van de aankomend artiestenmanager Curtis Taylor Jr (Jamie Foxx). Hij weet ze ervan te overtuigen dat ze door moeten gaan, maar dan wel onder zijn leiding. Dus Curtis Taylor Jr gaat alles voor ze regelen. Probleem is nog wel dat Taylor inderdaad slechts een aankomend artiestenmanager is. De eerste klus waar hij mee aankomt is een achtergrondkoortje. Bij een beroemde ster weliswaar, maar toch iets heel anders dan de meiden zelf voor ogen hadden.

The Stepford Wives (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Oz | Cast: Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Glenn Close
Joanna Eberhart (Nicole Kidman) is een succesvolle baas van een televisie station. Wanneer zij wordt ontslagen, stort Joanna in. Haar man Walter (Matthew Broderick) staat erop te verhuizen van Manhattan naar het chique en moderne Stepford in Connecticut. Daar aangekomen, wordt Joanna goede vrienden met Bobbie Markowitz (Bette Midler), een joodse schrijfster en herstellend alcoholiste. Ze komen er tot hun ergernis achter dat alle huisvrouwen in Stepford eng zijn in hun perfectie. Joanna en Bobbie vragen zich af wat er gebeurt achter de gesloten deuren van de Stepford Men's Association. Waarom is alles zo perfect in Stepford? En zal het al te laat zijn wanneer ze achter de schokkende waarheid komen?

Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard
'Rocketman' vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldbekende superster.

Jupiter Ascending (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Wachowski, Lana Wachowski | Cast: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne
In Jupiter Ascending wordt Jupiter Jones, gespeeld door Kunis, geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voorbestemd is voor grootse dingen. Als ze volwassen is, droomt Jupiter van de sterren, maar doet ze niet veel anders dan in de harde realiteit toiletten schoonmaken. De genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager Caine (Tatum), blijkt echter naar de Aarde te zijn afgereisd om Jupiter op te sporen. Ze vangt een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte - haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.

Heal (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kelly Noonan | Cast: Deepak Chopra, Joseph Dispenza, Marianne Williamson, Gregg Braden
Een documentaire die een wetenschappelijke en spirituele reeis neemt door de waarnemingen van mensen. Volgens de makers kan het menselijk lichaam van elke ziekte genezen.

Bliss (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Cahill | Cast: Salma Hayek, Madeline Zima, Owen Wilson, Nesta Cooper
Bliss is een ongelofelijk liefdesverhaal waarin het uit elkaar vallende leven van de onlangs gescheiden Greg wordt gevolgd. Hij ontmoet de betoverende Isabel, een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, gebroken wereld om hen heen niet echt is. Ze gelooft dat ze in een lelijke, harde namaak wereld leven die van binnen de mooie, vredige "echte" wereld van blijdschap is. Twijfelachtig in het begin, ontdekt Greg uiteindelijk dat er misschien wel enige waarheid zit in Isabel's wilde samenzweringstheorie.

Zodiac (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr.
Wanneer een seriemoordenaar de politie treitert met zijn raadsels en brieven, zoeken rechercheurs in vier verschillende plaatsen naar de moordenaar. De zaak wordt een obsessie voor vier mannen, van wie hun levens en carrières worden gemaakt en verwoest door het eindeloze spoor van aanwijzingen....

Fixed: A Football Comedy (2020)
Bekijk de afbeeldingCast: Wilson Raj Perumal
In september 2010 vond er een vriendschappelijk duel plaats tussen de voetbalteams van Bahrein en Togo. Het was legendarisch, niet alleen vanwege de aard van het spel, maar vooral omdat later bleek dat het team van Togo volledig nep was.

Alien Code (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael G. Cooney | Cast: Kyle Gallner, Azura Skye, Mary McCormack, Richard Schiff
Nadat hij een boodschap van een satelliet weet te ontcijferen, wordt de briljante cryptograaf Alex Jacobs opgejaagd door de overheid en door aliens.

NieuwsFilm

meest populair