Featured

5 films die je vanaf 23 februari kan streamen op Disney+

Het aanbod groeit echt enorm!

door Jim Pedd om 06:00 in Featured
Nog maar een dagje en dan groeit het aanbod van Disney+ enorm. Vandaag zetten we voor de laatste keer vijf tips voor je op een rij.

» Check hier de eerste vijf.
» Check hier de tweede vijf.
» Check hier de derde vijf.
» Check hier de vierde vijf.
» Check hier de vijfde vijf

Borat (2006)
Regie: Larry Charles | Cast: Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell
De Kazachstaanse reporter 'Borat' (gespeeld door Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Ali G) is door de Kazachstaanse regering naar 'de US and A' gestuurd om daar een documentaire te maken over het land en de mensen. Het wordt een hysterisch, maar zeer vermakelijk verslag. Alleen Borat komt weg met opmerkingen als: " My wife she is dead, she die in a field... But it's ok, I have a better one now she nice", "My mother she never love me, she tell me sometimes she wish she was raped by someone else", "My sister was voted by Almaty chamber of commerce as best sex in mouth. She is number 2 or 3 prostitute in country of Kazakhstan" en "I want to do a romance inside of you."

(500) Days of Summer (2009)
Regie: Marc Webb | Cast: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Moretz
Tom kopieert wenskaarten voor zijn beroep en is een hopeloze romanticus. Hij is zeer aangeslagen wanneer zijn vriendin Summer de relatie verbreekt. Hij gaat terug naar de verschillende momenten, in de 500 dagen die ze samen waren, om erachter te komen waar het verkeerd is gegaan.

The 13th warrior (1999)
Regie: John McTiernan | Cast: Antonio Banderas, Vladimir Kulich, Dennis Storhøi, Daniel Southern
Ver van zijn thuisland stuit de verbannen Ahmed op een bende woeste krijgers die worden aangevallen door nietsontziende wezens. Een oude waarzegger vertelt de krijgers dat zij hun ondergang tegemoet zullen gaan zonder een dertiende man.

League Of Extraordinary Gentlemen (2003)
Regie: Stephen Norrington | Cast: Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson, Tony Curran
Werelds grootste avonturier, Allan Quartermain (Sean Connery), leidt een legio individuen met legendarische krachten, de zogeheten League Of Extraordinary Gentlemen. Deze bijzondere groep wordt gevormd door; Kapitein Nemo, dracula vampier Mina Harker, de onzichtbare man Rodney Skinner, de Amerikaanse geheim agent Sawyer, Dorian Gray en Dr. Jekyll/Mr. Hyde. Ook al zijn ze allen van nature individualisten, ze zijn genoodzaakt op elkaar te vertrouwen om binnen 96 uur de wereld van zijn ondergang te redden....

War Horse (2011)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup
De film is gebaseerd op een boek van Michael Morpurgo uit 1982 en speelt zich af in 1914, ten tijde van de eerste wereldoorlog. Het boek gaat over de vriendschap en lotsverbintenis tussen een jongen en zijn paard, die van elkaar gescheiden worden als het paard door soldaten wordt meegenomen naar de frontlinie.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kamajiisama

Avatar

"Give an Arab a Sword , he makes a Knife"

13th Warrior , ff uit de collectie!

starbass

Avatar

League Of Extraordinary Gentlemen is dan weer een van de slechtste films ooit gemaakt..

NieuwsFilm

meest populair