Trailer voor Disney's 'Cruella' vestigt bijzonder record na eerste 24 uur

Trailer voor Disney's 'Cruella' vestigt bijzonder record na eerste 24 uur

Toch best een prestatie voor een release tijdens de lockdown...

Een week geleden werd de trailer gedropt voor de prequel Cruella waarin Emma Stone de jonge versie speelt van Walt Disney's bekende schurk en liefhebster van hondenbont uit 101 Dalmatiërs.

En binnen één dag wist de video over meerdere kanalen een uitzonderlijk aantal van 71 miljoen views te halen. Dat is meer dan Maleficent: Mistress Of Evil (61,5 miljoen views) en Aladdin (61 miljoen views). Let wel, die beide films kwamen uit vóórdat de corona-pandemie losbarstte.

Toegegeven, de score verbleekt natuurlijk bij de dagrecords van The Lion King (224 miljoen views) en Mulan (175 miljoen views), maar wederom, het was een andere tijd, want niemand had nog van Covid-19 gehoord.

Stone populairder dan Will Smith of Emma Watson
Dat gezegd hebbende, de hoeveelheid reacties op de beelden gingen eveneens door het dak met 265K conversaties. Hiermee werden zowel koploper Aladdin (228K) als Beauty And The Beast (154K) overtroffen.

Cruella staat momenteel gepland voor een bioscooprelease eind mei, maar de mogelijkheid bestaat dat men alsnog uitwijkt naar Disney+.



NieuwsFilm

meest populair