Algemeen

Trailer voor Disney's 'Cruella' vestigt bijzonder record na eerste 24 uur

Toch best een prestatie voor een release tijdens de lockdown...

door Arjen Rooseboom om 15:10 in Algemeen
Een week geleden werd de trailer gedropt voor de prequel Cruella waarin Emma Stone de jonge versie speelt van Walt Disney's bekende schurk en liefhebster van hondenbont uit 101 Dalmatiërs.

En binnen één dag wist de video over meerdere kanalen een uitzonderlijk aantal van 71 miljoen views te halen. Dat is meer dan Maleficent: Mistress Of Evil (61,5 miljoen views) en Aladdin (61 miljoen views). Let wel, die beide films kwamen uit vóórdat de corona-pandemie losbarstte.

Toegegeven, de score verbleekt natuurlijk bij de dagrecords van The Lion King (224 miljoen views) en Mulan (175 miljoen views), maar wederom, het was een andere tijd, want niemand had nog van Covid-19 gehoord.

Stone populairder dan Will Smith of Emma Watson
Dat gezegd hebbende, de hoeveelheid reacties op de beelden gingen eveneens door het dak met 265K conversaties. Hiermee werden zowel koploper Aladdin (228K) als Beauty And The Beast (154K) overtroffen.

Cruella staat momenteel gepland voor een bioscooprelease eind mei, maar de mogelijkheid bestaat dat men alsnog uitwijkt naar Disney+.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Ziet er een flauw Joker afkooksel uit met een "sterke, misverstane, zelfstandige" vrouw id hoofdrol, terwijl ze eigenlijk een dierenbeul is. En als ze al zelf moet zeggen dat ze een genie is...
een groot man zei ooit:" Any man who must say 'I am the king' is no true king."

Vleeshaak

Avatar

Wat is nu precies het record?

KeesjeNL

Avatar

milo007 Dat was pappa Lannister, toch Smiley face?

milo007

Avatar

^jep it was

NieuwsFilm

meest populair