Video

Chris Hemsworth toont nieuwe kapsel van Thor in 'Love And Thunder'

Back to the basics...

door Arjen Rooseboom om 13:19 in Video
Acteur Chris Hemsworth maakt zich op voor een nieuw solo-avontuur als dondergod Thor en hiermee wordt hij de eerste van de originele Avengers die een vierde film krijgt. En nu geeft Hemsworth ons een eerste blik op zijn uiterlijk.

In Ragnarok werden de blonde lokken van Thor behoorlijk gekortwiekt en via Infinity War eindigde hij met een bolle bierbuik, dikke baardgroei en halve dreads in Endgame.

Ook zijn kostuums en wapens maakten diverse veranderingen door in het Marvel Cinematic Universe. Maar via een filmpje INSTAGRAM lijkt het erop dat Thor in ieder geval zijn gespierde lichaamsbouw weer terugheeft, alsmede zijn lange blonde lokken.


De volgende jonge kampioen zwaargewicht
Hemsworth is aan het sparren met één van zijn tweelingzonen Sasha of Tristan en we zien duidelijk dat we ons op kunnen gaan maken voor old-school Thor.

Thor: Love And Thunder staat gepland voor een release in februari 2022.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Ik ben hartstikke hetero, maar op de één of andere manier kan ik naar dat lijf van die man blijven kijken. Een soort 'bicep envy' en de wetenschap dat ik dat ondanks alle uren in de sportschool dat nooit zal bereiken. Verder een knappe vent ook.

Brein8998

Avatar

Ik ben ook een hetero dude maar voor Hemsworth maak ik een uitzondering.

Ik kijk enorm uit naar deze film. Taika is een van mijn favoriete regisseurs geworden, ik kan zijn films opnieuw en opnieuw blijven kijken

Master Of Films

Avatar

Maac "Ik ben hartstikke hetero,"

Brein8998 "Ik ben ook een hetero dude"

Ahh, de standaard mannelijke disclaimer wanneer men begint over knappe mannen. Dat is helemaal geen verwijt oid. Absoluut niet.

Maar het is wel opvallend, aangezien ik het wel vaker heb gehoord van heteromannen.

Dus als je vind dat Chris Hemsworth (als voorbeeld) een knappe man vind hoef je (wat mij betreft) niet je seksuele voorkeur te vermelden.

Anyway Chris Hemsworth en ook Hugh Jackman (in zijn Wolverine mode) echte kerels. Do you feel the Australian bromance...I do Smiley face

Maac

Avatar

^Het is eigenlijk alleen maar om nóg krachtiger aan te geven hoe knap de man is, niet omdat ik bang ben dat anderen denken dat ik homoseksueel ben.
Brein8998 geeft het wat dat betreft beter aan dan ik, door te zeggen dat hij een uitzondering maakt.

Maar ik snap je punt.

Artificialis

Avatar

Maac "Ik ben hartstikke hetero, maar op de één of andere manier kan ik naar dat lijf van die man blijven kijken (. . .) Verder een knappe vent ook."

Brein8998 "Ik ben ook een hetero dude maar voor Hemsworth maak ik een uitzondering."

Het enige wat ik zie is een holbewoner. Ik vraag mij echt af waar Neanderthalers als Jason Mamoa en Chris Hemsworth hun populariteit bij de dames vandaan halen. (geen kritiek op hun acteerwerk verder)

Maac

Avatar

^Nou, dat is op de eerste plaats toch gewoon een kwestie van smaak?
Buiten dat denk ik dat de kans bestaat dat je een paar (evolutionaire) zaken over het hoofd ziet. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, discipline en competentie zijn, om er maar een paar te noemen, enorm aantrekkelijk voor het andere geslacht.

De meeste mensen zijn op zoek naar competente partners. Mannen zoals Hemsworth zijn dit, niet de uitgezakte toetsenbordhelden waar wij ons geregeld tussen bevinden. Zolang er beschavingen zijn is dit al zo.

Maar als jij vanwege spiermassa en beharing slechts holbewoners ziet, zou het dan misschien zo kunnen zijn dat jij niet de aangewezen persoon bent om mee te praten over schoonheidsidealen? Tenzij jij ook maar één gebied weet te noemen waarin jij succesvoller bent dan de heren natuurlijk. We wachten in spanning af.

Civilian Supreme

Avatar

Vond de Ragnarok look vele malen cooler en frisser staan, jammer.
Voor de rollen die hij speelt is hij perfect gespierd maar ik zou dat zelf nooit zo willen. Zoals bijvoorbeeld Jason Statham ligt meer in mijn verlangen, ietsje minder maar toch mooi gespierd.
Wel respect voor het doorzettingsvermogen van deze gasten want ze moeten zoveel dingen laten staan. Ik heb vrede met licht afgetraind en toch af toe lekker zondigen.

Jkorpor030

Avatar

Als homo zijnde is Hemsworth gewoon kwijlen. Punt.

Maac

Avatar

CS "Wel respect voor het doorzettingsvermogen van deze gasten want ze moeten zoveel dingen laten staan. Ik heb vrede met licht afgetraind en toch af toe lekker zondigen."
Ik moet zeggen dat dat doorzettingsvermogen waarschijnlijk wel wat makkelijk wordt in combinatie met een bepaald salarisstrookje, maar ook ik zou mijn pilsje of wijntje niet willen missen.

Artificialis

Avatar

@Maac
Opgepompte lichamen, dommige koppen, beide heren lijken spreken op smallere versies van de Hulk, die verrassend genoeg weer niet in de 'smaak' valt. Zoals gewoonlijk begrijp ik weer niks van vrouwen, dat mag duidelijk zijn.

RogueWon

Avatar

Als ik bovenstaande reacties zo lees moet ik aan Louis CK's skit over Matthew McConaughey en Channing Tatum in Magic Mike denken (te vinden op YouTube). McConaughey: "The law says you can't touch.....but I see a lotta lawbreakers up in this house."

Gigan72

Avatar

Kirk Lazarus zou zeggen Man, everyone's gay once in a while!.

Supercarlover

Avatar

Je kan wel zien dat hij legday vaak geskipt heeft.

Overlord

Avatar

LOL, idd een knappe kerel maar het valt nu pas op dat hij relatief best dunne benen heeft.
Ik kijk ook liever naar een goed uitziend persoon in een film dan dat ik naar een lelijkerd aan het kijken ben. Mits ze nog wel kunnen acteren uiteraard.

Decepticon

Avatar

Voor personages die geen strakke broek voor hun kostuum aan hoeven of hun benen weinig of niet in beeld komen, worden de benen juist expres weinig getraind. Dat scheelt tijd en energie.
Dat was bij Hugh Jackman ook zo voor Wolverine, hij zei ook dat hij chickenlegs had, want die hoefde hij niet zo hard te trainen, alleen z'n torso komt in beeld.

Bij Henry Cavill is dat anders, die trainde zijn benen ook net zo hard, omdat hij een overall strak kostuum aan heeft als Superman. Waarbij je zijn benen heel goed kunt zien.

RogueWon

Avatar

@Decepticon: cool dat wist ik niet.
Ik heb nooit gesnapt waarom iedereen zo opkijkt tegen legday. Krijg juist veel voldoening van de billen- en dijenbranden, maar ik wissel wel af tussen puur kracht (gewichten en apparaten) en de actievere oefeningen (squats, lunges, op zo'n blok springen, tegen de muur zitten en ga zo maar door).

Sunspot

Avatar

Dik bovenlichaam, alleen benen te smal.

Neem aan dat dit voor Hulk Hogan is?

Maac

Avatar

Volgens mij vergissen jullie je over zijn benen. Het zou kunnen dat zijn benen genetisch wat minder snel groeien, maar dat deze spiergroepen bewust worden achtergesteld kan ik me totaal niet voorstellen. De activatie van de benen (en met name de bovenbenen) is cruciaal om groei van kleinere spieren te realiseren. Hij zal geen enkele work out zijn compound movements overslaan en met squats maak je de benodigde stresshormonen aan.

Kort gezegd: als je je volledig focust op je bovenlijf word je nooit zo groot.

Sunspot

Avatar

@MAAC

Ja, genetisch moet je het hebben ,maar dan nog, wil je dat wel gezien alles wat je moet laten,d e moeite.

Meestal zijn dat soort gasten uren bezig met sport, letten op eten, sociale activiteiten uitstellen.

En voor wat? Bij Chris Hemsworth is het voor een rol, zien mileoenen mensen en ze hebben trainer, krijgen dik betaald.

Ja, zo kan ik het ook wel.

milo007

Avatar

^Hulk heeft een typisch vooruitstekende borstkas. Mantits if you will. Dus hopelijk kan Hemsworth die nog "kweken" om de rol wat realistischer te maken. Maarja we zullen zien.

Sunspot

Avatar

@Artificialis

SErieus, begrijp je dat niet?

Is evolutie. En gewoon ziet het er mooier uit dan een bierbuik.

Maar heb het niet over dit soort bulk gasten, maar gewoon er beetje 'hunter' uitzien, kaaklijn beetje redelijk en zo en vooral verzekerd zijn.

Dat is wat vrouwen willen van binnen, maar zien ook dat het voor korte tijd is waarschijnlijk.

Sowieso andere wereld, je hoeft geen beest te zijn in deze huidige wereld.

Voorraden hebben was toen belangrlijk, net als nu, maar, iets wat je met geld koopt.

Maar vrouwen gaan echt wel sneller vreemd wanneer je gewoon beetje beest bent, hoef je totaal niet zo gespierd voor te zijn, meer attitude, het gezicht en degelijk lichaam, goe din bed.

Gaat om het uiterlijk nog steeds, het lichaam. Niks mis mee ook, is evolutie Smiley face.

Vrouwen moeten ook niet zo zeuren over mannen, doen alsof ze superieur zijn. totaal vergeten hoe alles tot stand is gekomen ook haha

Gigan72

Avatar

@Artificialis
Draai de rol ff om
Jij kijkt toch ook sneller na een vrouw die er mooi uit ziet en een die een mooi lichaam heeft dan naar een vrouw met een hangbuik en geen kont ( of je moet daar van houden dan is het een ander verhaal)

NieuwsFilm

meest populair