Amazon Prime Video voegde 14 nieuwe films toe

Check hier alle nieuwe films op Amazon Prime Video.

Het was weer een goede week voor filmliefhebbers op Amazon Prime Video. We duiken er maar meteen in, want het was een behoorlijk drukke week.

Without Remorse (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stefano Sollima | Cast: Jamie Bell, Michael B. Jordan, Cam Gigandet, Jodie Turner-Smith
Het boek Without Remorse speelt zich af in 1971 en laat zien hoe navy Seal John Terrence Kelly (die later zijn naam verandert in John Clark) terugkeert uit Vietnam. Hij wordt ingehuurd om oorlogsgevangenen te bevrijden en kan daarbij ook wraak nemen op de drugsdealers die zijn geliefde hebben verkracht, gemarteld en vermoord.

The Intern (2015)
Bekijk de afbeeldingCast: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm
Ben Whittaker is een 70-jarige weduwnaar die erachter komt dat het leven van een pensionaris lang niet zo leuk is als hij vooraf had gedacht. Ben ziet een kans om weer aan het werk te gaan en gaat stage lopen bij een modewebsite die onder leiding staat van Jules Ostin.

Promising Young Woman (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Laverne Cox, Clancy Brown
'Promising Young Woman' volgt een vrouw, die elke avond nachtclubs ingaat en doet alsof ze dronken is, zodat mannen haar zien als een makkelijke prooi en vervolgens meenemen. Echter thuis draaien de rollen volledig om... De vrouw neemt op deze manier wraak op mannen nadat een traumatisch incident haar hele leven heeft omgegooid; iets wat ze maar niet kan loslaten.

Irresistible (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ann Turner | Cast: Susan Sarandon, Sam Neill, Emily Blunt, Charles 'Bud' Tingwell
Sophie Hartley heeft al weken het gevoel gevolgd en bekeken te worden. Langzamerhand raakt zij ervan overtuigd dat Mara, de aantrekkelijke collega van haar man, haar kinderen en haar man wil stelen. Niemand gelooft haar, en op het moment dat ze aan haarzelf begint te twijfelen, doet ze een schokkende ontdekking....

San Andreas (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Peyton | Cast: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd
Het verhaal van San Andreas: 3D speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon reist van Los Angeles naar San Francisco met een onconventioneel vervoermiddel waarvan momenteel nog onduidelijk is wat het is. Hij maakt de reis om het goed te maken met zijn ex-vrouw en zijn kinderen, die momenteel bij een andere vent wonen

Dreamland (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miles Joris-Peyrafitte | Cast: Finn Cole, Margot Robbie, Travis Fimmel, Kerry Condon
Als hij in zijn stadje een bankrover op de vlucht (Margot Robbie) ontdekt, wordt een jongeman verscheurd tussen de beloning opstrijken en zijn gevoelens voor de verleidelijke crimineel, in dit epische liefdesverhaal tijdens de Grote Depressie.

Price Check (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Walker | Cast: Eric Mabius, Matt Servitto, Annie Parisse, Finn Donoghue
Pete Cozy (Mabius) heeft een huis gevonden in een buitenwijk, evenals een baan binnen een supermarktketen. Zijn baan staat hem toe veel tijd door te brengen met zijn vrouw en zoon. Hoewel ze diepe schulden hebben, lijkt het een gelukkige familie te zijn. Maar dan krijgt Pete een nieuwe baas, de knappe, machtige en snel pratende Susan Felders (Posey). Door haar invloed krijgt Pete een betere functie en neemt zijn salaris aanzienlijk toe. Hierdoor heeft hij ineens aanzienlijk minder tijd voor zijn gezin. Daar komt ook nog eens bij dat zijn relatie met zijn nieuwe baas voorbij gaat aan het professionele. Er zijn spanningen tussen Pete en Susan, wat de situatie er op het werk en thuis niet gemakkelijker op maakt.

Once Upon a Time in Deadwood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rene Perez | Cast: Robert Bronzi, Michael Paré, Karin Brauns, Lauren Compton
Een erfgename dient een beruchte revolverheld een langzaam werkend vergif toe. Ze vertelt hem dat hij drie dagen de tijd heeft om haar zus op te sporen en te redden. Het meisje is ontvoerd door een bende boeven die over het tegengif beschikt.

Autumn Blood (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Markus Blunder | Cast: Sophie Lowe, Maximilian Harnisch, Peter Stormare, Samuli Vauramo
Op een afgezonderde boerderij overlijdt een moeder en haar twee kinderen worden wees. Vanwege de angst uit elkaar te worden gehaald, besluiten broer en zus om de dood geheim te houden. Samen weten ze te overleven door van het land te leven. Wanneer de onschuld van het zestienjarige meisje ruw wordt verstoord door wilde jagers, moeten zij en haar broertje volwassen worden om elkaar te beschermen.

A Fistful of Lead (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Price | Cast: James Groom, Tom Nolan, Duncan Casey, Chris Rogers
Vier van de meest beruchte boeven in het Westen voeren een gedurfde bankoverval uit in de goudkoortsstad Bath Water. Terwijl de vier de achtervolging inzetten, loopt het verkeerd af. De bandieten beseffen dat ze zijn misleid, maar door wie?

Essex Boys Retribution (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Tanter | Cast: Ian Virgo, Ryan Winsley, Alex Esmail, Kyle Summercorn
De Range Rover-moorden, de Essex Boys. In 1995 kwam aan het terreurbewind van de beruchte misdaadbende een brutaal einde met de moord op vier kopstukken. Twintig jaar later worden de Britse onderwereld en speurdiensten ruw wakker geschud door een bende die zo mogelijk nog genadelozer te werk gaat. Maar dan sluwer, doordachter en met gebruik van alle moderne communicatiemiddelen.

Antebellum (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard Bush, Christopher Renz | Cast: Arabella Landrum, Jena Malone, Eric Lange, Janelle Monáe
Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is...

I Am Legend (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson

Robert Neville (Will Smith) is een briljante wetenschapper, maar zelfs hij kon het verschrikkelijke virus niet bestrijden dat de mensheid zou uitroeien. Neville blijkt echter immuun te zijn en is nu de laatste overlevende in wat nog over is van New York City en misschien wel de hele wereld. Drie jaar lang blijft Neville dagelijks radioberichten uitzenden en koestert hij de hoop andere overlevenden te vinden. Maar toch is hij niet alleen, want gemuteerde slachtoffers van de plaag liggen op de loer in de schaduwen en wachten totdat hij een fatale fout maakt. Neville heeft nog maar één missie: een geneesmiddel voor het virus vinden door zijn eigen bloed te gebruiken. Maar hij weet dat hij niet veel tijd meer heeft.

Tuer un homme (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Isabelle Czajka | Cast: Frédéric Pierrot, Valérie Karsenti, Eva Lallier, Eric Pucheu
Tijdens een gewapende overval schiet een juwelier twee keer, uit zelfverdediging. Twee kogels die zijn leven op zijn kop zetten.

NieuwsFilm

meest populair