Eerste online reacties 'Cruella': 101 Thumbs up or down?

Eerste online reacties 'Cruella': 101 Thumbs up or down?

Maar dit hebben we meer meegemaakt...

Terwijl langzaamaan de stille blockbusterzomer op het punt van beginnen staat, lijkt Disney's Cruella niet heel hoog op iemands lijstje te pronken.

Veel critici waren vooraf niet bepaald enthousiast en hadden de verwachting dat het een teleurstelling zou worden. Maar velen van hen blijken na afloop compleet gedraaid.

Want hoewel vroege reacties nooit zo serieus genomen moeten worden, is het wel altijd leuk om te zien hoe een ogenschijnlijk vergeetbare titel de hemel in wordt geprezen.

Als de berichtgeving klopt, kunnen we eind deze maand wel eens één van de beste live-action verfilmingen van 'het huis van de muis' ooit te zien gaan krijgen.

101 Thumbs Up!
Blijkbaar is het verhaal rondom een jonge Cruella DeVil die haar liefde voor hondenbont ontwikkelt ontzettend leuk, boordevol stijl en buitengewoon vermakelijk. Er zijn vergelijkingen met The Devil Wears Prada (en een paar met Joker) en de film lijkt zelfs op sommige momenten erg spannend te zijn, wat hem twijfelachtig maakt voor sommige jongere kijkers.

Bovenop de algemene sfeer worden de uitvoeringen van Emma Stone en Emma Thompson als fenomenaal bestempeld en samen met het kostuumontwerp zijn de kapsels/make-up en cinematografie duidelijke hoogtepunten.

Voor de complete TWITTER-lijst met commentaren, klik hier.

NieuwsFilm

meest populair