Populaire god Loki zal niet te zien zijn in 'Thor: Love And Thunder'

Populaire god Loki zal niet te zien zijn in 'Thor: Love And Thunder'

Dat bevestigt Tom Hiddleston himself...

Tien jaar na zijn debuut in het MCU krijgt Tom Hiddleston's Loki de hoogst mogelijke onderscheiding als bijrolspeler, een eigen serie op Disney+. Echter is momenteel ook de vierde film Thor: Love And Thunder in ontwikkeling en Hiddleston is nog niet op de set gespot.

Toch blijven fans hopen, maar tijdens een interview met EMPIRE verklaarde Hiddleston voor eens en altijd dat Loki niet zal verschijnen in Love And Thunder. Na drie films (vier als je The Avengers meetelt) rivaliteit is het tijd en een goed idee om nieuwe verhaallijnen na te streven.

"We spraken over de films als een familiesaga. En de tegenstelling, dualiteit en antagonisme tussen deze twee broers is een boek dat voorlopig gesloten moet blijven. We hebben al zo veel mogelijk onderzocht", aldus Hiddleston.

Marketingpraatje
Het is natuurlijk, zoals vaker, heel goed mogelijk dat de acteur liegt om de fans op een dwaalspoor te zetten. Maar aan de andere kant, ten tijde van Ragnarok (2017) begon het gekibbel tussen Thor en Loki wat voorspelbaar te worden.

Dus misschien is het beter dat Thor blijft geloven dat zijn broer echt dood is. Althans, voor nu in ieder geval. Release in mei 2022.

NieuwsFilm

meest populair