Algemeen

Keanu Reeves herenigd met 'Ronin 47'-ster Hiroyuki Sanada voor 'John Wick 4'

Hoeveel gevechten gaan we wel niet zien?

door Arjen Rooseboom om 12:45 in Algemeen
Als je na het lezen van de nieuwste naam aan de cast van John Wick: Chapter 4 nog steeds geen zin hebt in dit vierde deel, kan je hem beter overslaan, want dan ben je niet meer te overtuigen.

DEADLINE heeft onthuld dat Hiroyuki Sanada de meest recente aanwinst is aan het ensemble, nadat eerder Donnie Yen, Bill Skarsgård en de terugkerende Laurence Fishburne zich meldden.

Sanada is in zijn thuisland Japan een grote ster, maar ook in Hollywood heeft hij bekende titels weten te scoren, zoals Rush Hour 3, The Wolverine, Mortal Kombat, Army Of The Dead en binnenkort Bullet Train.

Voor John Wick-vertolker Keanu Reeves is Sanada ook geen vreemde, want de twee speelden eerder samen in het geflopte 47 Ronin.

Begin april werd Reeves gespot om te beginnen met de opnames van de nog steeds in populariteit groeiende actiefranchise, want naast Chapter 4 is het de bedoeling dat er ook nog een Chapter 5 gaat verschijnen.

Wesley Snipes?!
Even ging gisteren het gerucht dat niemand minder dan Wesley Snipes ook in gesprek was voor een rol, maar dit gerucht is inmiddels ontkracht.

John Wick: Chapter 4 verschijnt in mei 2022 wereldwijd in de bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Die man krijgt langzamerhand steeds meer en betere rollen! Tof om te zien!

RogueWon

Avatar

Iedereen vindt die Sanada supertof, maar hij speelt constant dezelfde rollen. Afgezien van The Last Samurai heb ik verder niks interessants van hem gezien.

NieuwsFilm

meest populair