7 nieuwe films op Disney+: check hier het overzicht

7 nieuwe films op Disney+: check hier het overzicht

Disney+ voegde zeven titels nieuw toe.

Disney+ heeft al een paar prima weken achter de rug. Vandaag vertellen we je over zeven de nieuwe film op de streamingdienst zijn toegevoegd.

In the Heart (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicole van Kilsdonk | Cast: Frank Lammers, Kay Greidanus, Lies Visschedijk, Kim van Kooten
Masha heeft een overweldigende relatie met Luuk, een gescheiden vader van twee. Niets staat hen in de weg, tot Luuk ongeneselijk ziek wordt en Masha zonder status achterblijft.

The Mercy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Marsh | Cast: Rachel Weisz, David Thewlis, Colin Firth, Mark Gatiss
Donald Crowhurst ondernam een desastreuze poging om bij de Golden Globe Race van 1968 rond de wereld te winnen, maar dat eindigde ermee dat hij besloot de boel op te lichten.

Spy (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Jude Law, Raad Rawi, Melissa McCarthy, Jessica Chaffin
De saaie kantoor CIA-analist Susan Cooper is niet alleen saai, maar ook de ongeziene heldin achter vele gevaarlijke missies. Als haar partner onvindbaar is en een andere topagent in gevaar komt, gaat ze vrijwillig undercover om door te dringen tot de wereld van een dodelijke wapenhandelaar om een wereldwijde ramp te voorkomen.

Wall street (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Stone | Cast: Charlie Sheen, Tamara Tunie, Franklin Cover, Chuck Pfeiffer
Bud Fox is een ambitieuze effectenmakelaar bij een groot kantoor op Wall Street. De pientere jongeman is nog maar twee jaar afgestudeerd, maar het is zijn ambitie zo vlug mogelijk deel uit te maken van de absolute financiële top van New York. Bud denkt via de gewiekste beroepsspeculant Gordon Gekko de perfecte manier naar de top te hebben gevonden.

Wall Street: Money Never Sleeps (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Stone | Cast: Michael Douglas, Shia LaBeouf, Josh Brolin, Carey Mulligan
Een gluiperige beleggingsfondsmanager (Brolin) is verantwoordelijk voor de dood van de vader van een jonge marktdeelnemer (Shia LaBeouf). Dit is de verloofde van de dochter van de onlangs vrijgelaten Gordon Gekko (Michael Douglas). Deze probeert zijn band met dochterlief te herstellen en besluit zijn toekomstige schoonzoon te helpen, door wraak te nemen op zijn vaders moordenaar.

Vacation Friends (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clay Tarver | Cast: Meredith Hagner, John Cena, LilRel Howery, Anna Maria Horsford
In Vacation Friends raken Marcus en Emily bevriend met de wilde en naar spanning zoekende feestgangers Ron en Kyla in een resort in Mexico. Levend in het moment laat het meestal nuchtere paar zien compleet los om te genieten van een week van ongeremd plezier en losbandigheid met hun nieuwe 'vakantievrienden'. Maanden na hun uitspatting zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen. Ze creëren chaos en bewijzen dat wat er op vakantie gebeurt, niet per se op vakantie hoeft te blijven.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser
Cruella speelt zich af tegen de achtergrond van het Londen in de jaren 70. We volgen de jonge zwendelaar Estella, een slimme en creatieve jongedame die vastberaden is om bekend te worden met haar mode-ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge boeven, die het verlangen naar onheil in haar erg waarderen en samen bouwen ze een leven op in de straten van Londen. Op een dag wordt Estella's ontdekt door Barones von Hellman, een verwoestend chique en angstaanjagend haute modelegende, gespeeld door tweevoudig Oscarwinnaar Emma Thompson (Howards End, [i]Sense and Sensibility[i]). Maar hun relatie zet bepaalde zaken en onthullingen in gang en zal er uiteindelijk voor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Marvel One-Shot: All Hail the King (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Pearce | Cast: Ben Kingsley, Scoot McNairy, Mighty Rasta, Sam Rockwell
Na de gebeurtenissen van Iron Man 3 besluit een documentairemaker Trevor Slattery in de gevangenis te interviewen.

NieuwsFilm

meest populair